نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

راهنمای خرید دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی

در این نوشته ایتدا نگاهی به تاریخچه پیدایش دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی می‌اندازیم، سپس مواد غذایی را دسته بندی نموده و بر اساس آن‌ها دستگاههای بسته بندی را معرفی میکنیم و در نهایت بهترین برندهای دستگاه‌های بسته‌بندی مواد غذایی را معرفی میکنیم. برای خرید دستگاههای بسته‌بندی مواد غذایی چند سایت را معرفی و در نهایت چند نکته کلیدی را برای خرید بسته‌بندی مواد غذایی می آوریم .

برای بررسی تاریخچه پیدایش دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی بهتر است نگاهی به گذشته بیفکنیم. تاریخ نشان داده است که در ابتدای تمدن بشری نیازی به بسته‌بندی مواد غذایی نبود، بلکه مردم برای بدست آوردن غذا از محلی به محل دیگر می‌رفتند تا زمانی که پناهگاه‌های دایمی برای خود پیدا کردند. در چنین شرایطی ناچار بودند غذا را از محل‌های مختلف جمع آوری کنند و به محل سکونت خود بیاورند.

این نیاز باعث شد که اولین انواع بسته‌بندی نظیر کدوهای خشک شده، صدف‌ها، برگ‌ها، پوست حیوانات و دیگر مواد طبیعی مورد استفاده قرار بگیرند. برای انتقال آب، شیر، ماست، روغن یا دوغ از پوست حیوانات استفاده می‌شد. از شاخ حیوانات برای حمل و نقل و ذخیره غذا و محصولات کشاورزی استفاده کردند ( هنوز در مناطق استوایی از بامبو برای ذخیره سازی مواد غذایی استفاده می‌شود) بطور کلی ظهور انقلاب صنعتی به راستی تحول اساسی در نظام تولید کالایی ایجاد کرد.

انقلاب صنعتی، جهان را با فوران کالاهای گوناگون صنعتی روبرو کرد. تنوع کالاها و رقابت فشرده میان تولیدکنندگان و بازرگانان به تدریج هنر را نیز علاوه بر علوم دیگر وارد مجموعه سیستم بسته‌بندی کرد. با پیشرفت بیشتر، علوم دیگری نظیر روانشناسی فردی، اجتماعی و ارگونومی به این مجموعه اضافه شد. توسعه بسته‌بندی سبب مستقل شدن این صنعت از مجموعه صنایع دیگر شد و رقابت و نیاز سبب گردید که صنایع بسته‌بندی سهمی قابل توجه از بودجه‌های شرکت‌های تولیدی را به خود اختصاص دهد. امروزه صنایع بسته‌بندی تبدیل به یک تکنولوژی قدرتمند شده است.

تقسیم بندی دستگاه‌ بسته‌بندی

دستگاههای بسته‌بندی بر دو نوع خانگی و صنعتی تقسیم بندی می‌شوند

انواع دستگاه بسته‌بندی  خانگی

دستگاه های بسته‌بندی خانگی خود به تنهایی دارای مدل های مختلفی می باشد که ظرفیت عملکرد آن با یکدیگر متفاوت است

قیمت دستگاه بسته‌بندی خانگی وابسته به همان ظرفیت بسته بندی کردن آن در طول روز و کیفیت دستگاه می باشد.
هر چه کیفیت و ظرفیت دستگاه بالا تر باشد از قیمت بالا تری بر خوردار خواهد بود.
البته در بازار آنقدر مدل های متنوع با قیمت های گوناگون از این دستگاه بسته‌بندی خانگی موجود می باشد که انتخاب کمی برای خریداران سخت شده است.

انواع دستگاه بسته‌بندی صنعتی

دسته دیگر مشخص است که به دستگاههای بسته‌بندی صنعتی تعلق دارد که قصد  داریم بیشتر در مورد آنها توضیح دهیم.

خود پروسه بسته بندی را نیز میتوان به 3 بخش اولیه، ثانویه و ثالثیه تقسیم بندی کرد.

بسته‌بندی کننده اولیه

شامل موادبسته‌بندی کننده اولیه، آن دسته از موادی هستند که در تماس مستقیم با مواد غذایی قرار دارند .. عملکرد و نقش این مواد، در بر گرفتن، محافظت کردن و تسهیل اموری چون توزیع و نگهداری مواد غذایی همزمان با رفع نیازهای مصرف کننده در رابطه با ایمنی و شفافیت محصول می باشند. خواص و ویژگی های مواد بسته‌بندی کننده اولیه، بر طبق نیازمندی های رایج در بسته بندی مواد غذایی، باید سازگار گردیده باشند.بسته‌بندی اولیه در جایی انجام می شود که مواد و ماده غذایی ممکن است از هم جدا گردیده باشند. بنابراین، روکش های خوراکی در زمره گروه بسته بندی کننده اولیه قرار نمی گیرند. اما در هر حال پوشش های خوراکی نیز از عملکردهای مشابه با بسته‌بندی های اولیه برخوردار می باشند.

بسته‌بندی ثانویه

در اغلب موارد، از بسته‌بندی ثانویه برای محافظت فیزیکی از محصول استفاده گردیده می شود. این بسته‌بندی ممکن است یک جعبه محافظ مواد غذایی یا یک کیسه پلاستیکی در اطراف ماده غذایی باشد. همچنین، این بسته‌بندی می تواند یک جعبه آجدار حاوی تعدادی از بسته‌بندی های اولیه برای آسان نمودن حمل و نقل در طول توزیع و نگهداری محصول و برای محافظت از بسته بندی های اولیه در مقابل آسیب های فیزیکی ناشی از مراحل ذکر شده باشد. بسته‌بندی های ثانویه، اطلاعات بسیار مهمی را در مورد تعداد محصول موجود در درون بسته‌بندی و تاریخ تولید و همه را ارائه می دهند . علاوه بر این،بسته‌بندی های ثانویه را برای مقاصد بازاریابی (یک جعبه باز شده در ویترین سوپر مارکت) می توان مورد استفاده قرار داد .

بسته‌بندی های ثالثیه

بسته‌بندی های ثالثیه یا سوم با بسته بندی ثانویه در یک سیستم حمل و نقل بسته بندی نهایی همراه گردیده می شود. در اینجا نیز ، هدف از انجام این بسته بندی تسهیل حمل و نقل و نگهداری محصول و محافظت از موارد درون بسته بندی در مقابل آسیب های فیزیکی  می باشد  .

حال مورد بعدی که در تعیین دستگاه بسته بندی نقش اساسی دارد وضعیت ماده غذایی است که می‌خواهیم بسته بندی کنیم که جامد است و یا مایع . که هر کدام از آنها نیز به انواع مختلفی تقسیم بندی میشود و در حقیقت دارای شرایط خاص نگهداری نیز می‌باشند. با توجه به نوع ماده غذایی باید به موارد زیر نیز توجه کرد.

دسته‌بندی محصولات غذایی

با توجه به نوع محصولات در صنایع غذایی باید از بسته بندی های متفاوتی استفاده کرد.  منظور از نوع محصول اینست که جامد باشد یا مایع که خود آنها به چندین دسته دیگر تقسیم بندی می‌شوند.

برای مثال در کارخانه ها برای بسته بندی آجیل و کیک و اسنک و محصولاتی مانند آن می توان از دستگاه های بسته بندی عمودی، پری مید، افقی، وکیوم و غیره استفاده کرد.

همچنین برای بسته‌بندی مایعات نیز باید به این موضوع توجه داشت که نوع دستگاه هایی که برای آن ها استفاده می شود با توجه به غلظت آن ها متفاوت هستند.

دستگاه بسته‌بندی عمودی(VFFS):

دستگاه بسته‌بندی عمودی عمدتا برای پر کردن از قانون جاذبه استفاده می کند.

بار(محصول تولید شده) توسط نوار نقاله و یا بالابر های خاصی بالا برده شده و روی وزن کن چند هده(مولتی هد ویر) ریخته می شود، سپس به وسیله قانون جاذبه مواد غذایی مورد نظر به طرف پایین ریخته می شوند.(برای مثال اگر هدف نهایی و وزن در نظر گرفته شده ای که باید درون بسته بندی پر شود،100 گرم باشد این دستگاه وزن کن توسط ماشین های پیشرفته ای که دارد محاسباتی انجام می دهد و با توجه به این محاسبات از هر ویر خود محصول با وزن خاصی را رها می کند تا ما به آن وزن هدفی که برای هر محصول بسته بندی شده در نظر گرفته ایم، برسیم. در این مثال رها کردن محصول از ویر 3(60گرم) و ویر2(40گرم)، ما را به هدف 100 گرم می رساند.)

پس از اینکه ویرها جدا شد محصولات به درون بسته هایی ریخته می شوند که پایین آن ها بسته است ولی قسمت بالایی همچنان باز است(هر پرسی پایین بسته موجود و بالای بسته بعدی را همزمان پرس می کند.)

سلفون

به بسته‌بندی های خام به صورت کلی سلفون می گویند اما ممکن است جنس اصلی آن ها PP ،BOPP ،CPP یا غیره باشد. همچنین باید در نظر داشت که برای تغییر جنس بسته بندی ها باید دمای آن ها را تغییر داد.(دمای پرس)

Pillow Pack

عمدتا بسته هایی که در بسته‌بندی اسنک حاصل می شود را Pillow Pack (مانند بالشتک) می نامند.

اگر بسته بندی موجود برای آجیل و اینگونه محصولات باشد هم باید جنس سلفون ها را تغییر داد و هم شکل ظاهری آن ها را تغییر می دهند. به مثال های زیر توجه کنید:

  • بسته‌بندی دوی پک (بسته هایی که می توانند به صورت ایستاده باشند)
  • فور کورنر سیل(بسته بندی های چهار گوش)
  • بسته‌بندی هایی که دوباره قابل استفاده هستند( مانند زیپ کیپ)

برای تولید هریک از این بسته‌بندی ها فقط فک پایینی این دستگاه ها متفاوت است.

دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی پیلو پک

             دستگاه بسته‌بندی  پری مید:

این دستگاه فاقد قسمت بسته ساز است، به این معنا که بسته های آماده که فقط در آن ها بسته نشده است را روی هم در استکر می چینند و دستگاه به صورت اتوماتیک یکی یکی بسته ها را برداشته و قسمت بالایی آن ها را با گیره باز می کند و آن ها را از محصول پر کرده و سپس در آن ها را سیل کرده(بستن) و به سراغ بسته بعدی می رود.

از مزیت های این دستگاه می توان به این مورد اشاره کرد که برای این دستگاه شکل ظاهری بسته بندی ها تفاوتی ایجاد نمی کند چون این دستگاه فقط عمل بستن در آن ها انجام می دهد. به معنایی دیگر به عنوان ماده اولیه به دستگاه بسته‌بندی عمودی رول می دهند اما به دستگاه پری مید فقط بسته های آماده(یک طرف بسته شده) را می دهند.

 دستگاه بسته‌بندی  افقی:

از این دستگاه ها قالبا برای بسته بندی کوکی و شیرینی، کیک ، بیسکویت نرم و بیسکویت سخت | کراکراستفاده می شود.(برای این که اگر بخواهیم با دستگاه بسته بندی عمودی بسته بندی کنیم، محصولات آسیب می بینند)

محصولات روی نوار نقاله می روند و سلفون دور محصولات را می پوشانند و دو طرف آن را می بندد و سپس آن را می برند.

دستگاه بسته‌بندی افقی

 دستگاه های پرکن مایعاتی مانند آب معدنی:

دستگاه های پرکن مایعات بسیار متفاوت است. آن هایی که غلظت بالاتری دارند از پمپ های قوی تری برای آن ها استفاده می شود که به این پمپ ها، پمپ های دنده ای می گویند که برای پر کردن عسل درون بطری ها نیز می توان از آن ها استفاده کرد.

دستگاه مایع پر کن

 دستگاه‌های پرکن مایعاتی مانند سس گرم:

سس کچاپ به دلیل این که سرکه ندارد برای از بین بردن باکتری ها و جلوگیری از کپک زدن و خراب شدن باید فرآیند تولیدش گرم باشد و باید برای پر کردن آن ها تزریق انجام شود.

برای بسته بندی سس کچاپ را در PP(مقاوم در برابر گرما) می ریزند.

دستگاه‌های  پرکن مایعات مانند سس سرد:

سس مایونز به دلیل این که سرکه دارد دیگر نیازی به گرم کردن آن برای از بین بردن باکتری ها نیست.

برای بسته‌بندی سس مایونز را در PET  می ریزند و باید برای پر کردن آن ها تزریق انجام شود.

آشنایی با دستگاه بسته‌بندی همه کاره

امروزه با بهره گیری از آخرین تکنولوژی روز دنیا دستگاه هایی طراحی و تولید شده اند که کاربرد های فراوانی دارند و برای بسته‌بندی انواع مواد غذایی، گرانولی، پودری، مایعات به کار می روند.
این دستگاه ها با تولید بسته بندی هایی با قابلیت های فراوان از سرعت و دقت بالایی نیز برخوردارند و خرید این دستگاه ها مقرون به صرفه می باشد و بازدهی و توان بالایی دارند.
عملکرد دستگاه های بسته‌بندی همه کاره به صورت اتوماتیک می باشد و کلیه مراحل بسته بندی از تولید کیسه های سلفونی، پرکردن و بسته بندی و دوخت درب آن را کامل انجام می دهند.
قیمت دستگاه های بسته‌بندی همه کاره نسبت به دستگاه های بسته‌بندی دیگر ساده بیشتر می باشد و برای خریدآن سرمایه بیشتری نیاز است.
از این دستگاه در بخش صنعتی و تولید انبوه استفاده می شود و برای مصارف خانگی مناسب نیست

دستگاه بسته بندی همه کاره

تفاوت دستگاه بسته‌بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

دستگاه های بسته‌بندی به طور کلی به دو نوع اتوما تیک و نیمه اتوماتیک تقسیم می شوند.
تفاوت دستگاه های بسته‌بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در نوع کاربری آن می باشد.
در دستگاه های بسته‌بندی اتوماتیک تمامی مراحل بسته بندی و پر کردن بسته ها توسط دستگاه انجام می شود و اپراتور جزء تنظیمات اولیه و نظارت بر مراحل کار دیگری را انجام نمی دهد.
اما در دستگاه های بسته‌بندی نیمه اتوماتیک بخشی از مرحله های بسته‌بندی مانند پرکردن یا بسته‌بندی به صورت دستی انجام می شود یا انتقال از بخشی به بخش دیگر دستگاه توسط کاربر انجام می گیرد.

دستگاه های بسته‌بندی خانگی عمدتاٌ از نوع نیمه اتوماتیک می باشند. طبیعتاٌ قیمت دستگاه های نیمه اتوماتیک از تمام اتوماتیک کمتر می باشد. سعی کنید کلیه این موارد را هنگام  خرید دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی در نظر داشته باشید که واقعا کارکرد این دستگاه برای شما چه می‌تواند باشد.

نکات مهم دیگر در انتخاب مواد بسته‌بندی

مهم‌ترین ویژگی‌هایی که در انتخاب مواد بسته‌بندی باید مورد توجه قراربگیرد.

 عدم تاثیر متقابل سوء بین محصول و ماده 

در این مورد اثر محصول غذایی بر روی ماده بسته بندی و اثر ماده بسته‌بندی بر روی محصول به طور متقابل مطرح می‌باشد. ماده بسته‌بندی از طرق مختلف می‌تواند اثرات سوء بر محصول ایجاد کند:

الف) از طریق انتقال مونومرهای سازنده آن که به طور آزاد در بافت ماده پلیمری وجود دارند و با در نتیجه حرارت فرایندهای شکل‌دهی به واسطه تجزیه حرارتی آزاد شده‌اند. انتقال این مونومرهای آزاد به محصول باعث مسموم شدن محصول می‌گردد.

از سوی دیگر انتقال ترکیبات افزودنی که به منظور بهبود ویژگی‌های ماده بسته بندی به کار رفته‌اند به درون محصول مطرح می‌باشد، که در صورت استفاده بیش از حد مجاز در ماده بسته بندی انتقال آن‌ها باعث ایجاد مسمومیت می‌گردد. در این مورد می‌توان به استفاده از ترکیبات نرم کننده یا Plasticizer اشاره کرد که به خصوص در مورد ماده پلیمری Vingl chlorile یا P.V.C مورد استفاده قرار می‌گیرد.
این ماده بسته بندی به صورت فیلم سخت تهیه می‌گردد. بنابراین فیلم آن انعطاف لازم را ندارد و در مواردی که انعطاف فیلم مدنظر باشد از این ترکیب افزودنی، استفاده می‌شود.
این ترکیبات جزء ترکیبات آروماتیک هستند که سرطان زا هستند. از سوی دیگر مونومر سازنده PVC یعنی وینیل کلراید یا VC در محصول منتقل می‌گردد و این عامل نیز سرطان زا می‌باشد. بنابراین اصولا استفاده از P.V.C به واسطه این اثرات سوء در بسته بندی محصولات غذایی بسیار محدود می‌گردد.

ب) انتقال ترکیبات از محصول و اثرات سوء آن بر ماده بسته بندی نیز حائز اهمیت است. در چنین مواردی ماده بسته بندی باید نسبت به ترکیبات واکنش‌دهنده از محصول مورد نظر، مقاوم باشد. یکی از موضوعات تحقیقی که در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته مربوط به اثراتی است که از سوی محصولات بسته بندی شده در قوطی‌های ۴ گوش چند لایه به نام Tetra brik یا تتراپک ( Terta Pack ) روی می‌دهد. تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد ترکیبات اسیدی محصول می‌تواند بر روی این نوع بسته بندی اثر گذارد.
این نوع بسته بندی از ۵ لایه تشکیل یافته است. این لایه‌ها از درون به بیرون عبارتند از:

لایه پلی اتیلنی مجاور با محصول، آلومینیوم فویل، لایه پلی اتیلنی، مقوا و پس از آن نهایتا لایه پلی اتیلنی مجاور به هوا.

هرکدام از آن لایه‌ها به هدف خاصی تهیه شده‌اند:
لایه داخلی پلی اتیلنی اولا به عنوان فیلم خنثی و با محصول واکنش نداده و ثانیا قابلیت دوخت حرارتی P را فراهم می‌کند.
لایه آلومینیوم فویل برای ممانعت از حضور نور بکار برده می‌شود.
لایه پلی اتیلنی میانی برای ممانعت از حضور نور بکار برده می‌شود.
لایه پلی اتیلنی میانی اولا نقش ممانعت‌کنندگی دارد و ثانیا عامل چسباننده مقوا و آلومینیوم فویل می‌باشد.
لایه مقوا استحکام بسته و قابلیت چاپ را تامین می‌کند.
لایه پلی اتیلنی خارجی از چاپ روی مقوا محافظت می‌کند و آن را براق می‌کند.

در چنین ماده بسته بندی مرکب امکان نفوذ برخی ترکیبات اسیدی وجود دارد. ترکیبات اسیدی نفوذ کننده دو نوع اسید، یعنی اسید استیک و اسید پروپیونیک قادرند، از لایه پلی اتیلنی عبور کرده و با لایه آلومینیوم فویل واکنش دهند که در این صورت، اولا باعث خوردگی این لایه‌ها شده، ثانیا این لایه‌ها از هم جدا شده و در برخی موارد دیده شده که نمک آلومینیومی اسید نفوذ کرده، قادر است به طور مجازی باعث چسبیدن دو لایه پلی اتیلنی گردد.
ترکیبات دیگر مثل اسید سیتریم و اسید مالیک چنین نفوذی را نشان نداده‌اند. به همین دلیل این مشکل در رابطه با آن میوه‌جات کمتر دیده شده‌اند. با این توضیح چنین بسته بندی که به نام Laminated Layers نامیده می‌شود، بر روی محصولاتی مثل سرکه مناسب نمی‌باشد چرا که نفوذ اسید استیک باعث جدا شدن لایه‌ها و پدیده‌ای موسوم به Delamination یعنی عکس لامینه شدن می‌گردد.

ویژگی‌های مکانیکی ماده

منظور مقاومت آن در برابر برخورد ضربه و سوراخ‌شدگی است.

مقاومت حرارتی ماده بسته‌بندی

بسیاری از محصولات غذایی بلافاصله پس از فرآوری یعنی به صورت گرم و داغ در داخل بسته بندی وارد می‌شوند و همچنین بسیاری از محصولات را به شکل آماده به مصرف تولید می‌کنند و تنها در هنگام مصرف نیاز به حرارت‌دهی مجدد جهت گرم کردن نهایی وجود دارد. بنابراین مقاومت حرارتی ماده بسته بندی حایز اهمیت است.

بهترین برندهای  دستگاه‌های بسته‌بندی مواد غذایی

صنایع یسنه بندی

شرکت تیغه های فولادی ایران در سال ۱۳۴۴ در رشـته مـاشین سـازی و عملیـات حـرارتی در یکی از محـله های قـدیمی تهـران (خیابان ری) و با مـدیریت مرحـوم حاج قـاسم دستـوری (پدر صنعت تیـغه ســازی ایران) آغـــاز به کــــار نمـود. شروع فعـــالیت های شرکت محـدود به سـاخت دستگـــاههـای ابتکـــاری، قالبهـای دقیق و حسـاس بود. ولی با توجه به استقبــال مشـتریان در سال ۱۳۵۸ فعالیتهـــای شرکت منحصرا بر روی عملیات حــرارتی و ســـاخت تیغه متمرکز گردید. در این سال کارگاه از منطقه جنوب تهران به محله اوین در شمال تهران منتقل گردید.

شرکت در نمایشگاههای مختلف و معرفی تیغه های تولیدی و افزایش تقاضای بازار مصرف موجب گردید تا در سال ۱۳۶۶ با ایجاد کارخانه ای در شهر لوشــان و ثبت شرکت تیغه های فولادی ایران و افزایش تجهیزات مدرن و پیشرفته و بهره گیری از نیروی جوان و متخصص، نقطه عطفی در توسعه و شکوفایی صنعت تیغه سازی ایجاد نماید.

در نیمه دوم سال ۱۳۷۸ طرح توسعه با هدف گسترش فعـالیت شرکت در خصوص عملیات حــرارتی تخصصی در صنعت تیغه ســازی و نیز ساخت ماشین آلات جدید، منجر به گسترش زمینه فعالیت عملیات حرارتی موضعی تخصصی و نیز ساخت کاملا بومی و ایرانی دستگاه سنگ مغناطیسی تخت شد. همچنین در همان سال و در راستای طرح توسعه کارخانه ای نیز در تهران تاسیس گردید.

مدیریت شرکت تیغه های فولادی ایران آمادگی خود را جهت ارائه انواع خدمــات (تیز کردن تیغه هـا) و نیز سـاخت انواع تیغه هــای برشی مورد استفــاده در صنایع آهن و فولاد، چوب، کاغذ و مقوا، کارتن، لاستیک، پلاستیک، سلولزی، مواد غذایی، بسته بندی، نساجی، الیاف و … اعلام میدارد.

تیغه بسته بندی

پیام صنعت

پیام صنعت یکی ازبهترین برندهای دستگاه‌های بسته‌بندی مواد غذایی در ایران است که دستگاههای لوبیا پر کن اینتر میکس، لیبل زن بطری، ردیف زن بطری را تهیه و به بازار عرضه میکنند.

کوشش کاران

برند دیگر کوشش کاران است که در زمینه ماشین ردیف کن بطری، ماشینهای دربندی و ماشینهای برچسب زن فعالیت دارد. این شرکت  از سال 1363 فعالیت خود را شروع کرده است. این شرکت اقدام به احداث واحد های کامل بسته‌بندی در خارج از ایران (کشور های امارات متحده عربی, سودان, تاجیکستان, ترکمنستان, عربستان, رومانی, ایتالیا, یمن, آذربایجان, ارمنستان, ترکیه, عراق, افغانستان, و لبنان) نموده است و فعالیت در زمینه صادرات ادامه دارد.

تمامی مراحل ایده پردازی ، ساخت و تولید دستگاه ها بصورت انحصاری توسط شرکت کوشش کارا انجام شده و هیچگونه وابستگی به کشور های خارجی نمیباشد.

هم اکنون بیش از 1000 کارخانه ی بزرگ و کوچک در ایران که در گروه های صنایع لبنی (شیر, دوغ گاز دار و بدون گاز)؛ صنایع رو غن های خوراکی و صنعتی؛ صنایع کنسرو و چاشنی ها نظیر رب, مربا, انواع سس و غیره؛ خطوط کامل آب معدنی؛ خطوط , و قوطی فلزی؛ از مشتریان شرکت کوشش کاران می باشند. این برند را نیز می‌توان به عنوان یکی از بهترین برندهای  دستگاه‌های بسته‌بندی مواد غذایی در ایران نام برد.

شادمهر

یکی دیگر از بهترین برندهای دستگاه‌های بسته‌بندی مواد غذایی شادمهر است .

موجب خرسندی است که شادمهر در طول سه دهه فعالیت، با بهره گیری همزمان از جوانان اندیشمند ، نیروهای مجرب و کار آزموده وخلاق صنعت کشور ونیز مدیران مدبر و توانمند ، مسیر ترقی و پیشرفت را تا جایگاه بزرگترین طراح و سازنده انواع ماشین آلات مدرن بسته بندی در منطقه خاورمیانه و یکی از شرکت های برتر کشور طی کرده که این مهم، همواره مرهون اعتماد و حسن تعامل شما عزیزان گرانقدر به عنوان سرمایه های اصلی شرکت بوده است .

دریافت نشان استاندارد از سازمان استاندارد  و تحقیقات صنعتی ایران ، استاندارد ایمنی CE از اتحادیه اروپا ، گواهینامه تضمین مدیریت کیفیت ISO9001 و منتخب برتر سازنده ماشین آلات بسته بندی ، از دیگر موفقیت های این شرکت است که در کارنامه درخشان آن به ثبت رسیده، تا جایی که امروزه شرکت شادمهر توانسته ماشین آلات تولیدی خود را به بیش از ۵۵ کشور جهان در قاره های آسیا، اروپا، آفریقا، آمریکای شمالی و جنوبی صادر نماید .

این شرکت در زمینه محصولات پودری دارای 5 دستگاه است، محصولات مایعی 7 دستگاه را دارا میباشد.

دستگاه بسته بندی شادمهر

برند کارتون سازی میهن

برند کارتون سازی میهن که همچنان که از نامش پیداست در زمینه کارتن سازی مشغول فعالیت است و این یعنی در بسته‌بندی   ثالثیه فعاالیت دارد. بیش از 57 سال سابقه تولید  دارد که این خود گواهی بر کیفیت محصولات آن میباشد. 57 سال سابقه را میتوان به عنوان دلیلی برای قرار دادن این تولیدی در لیست بهترین برندهای دستگاه‌های بسته‌بندی مواد غذایی عنوان کرد.

کارتن سازی میهن

البرز ماشین کرج

البرز ماشین کرج

در گذشته افراد از محل و منطقه خودشان مایحتاج مورد نیاز خود را تهیه می کردند مثلا هر میوه در فصل خاصی عرضه می گردید. اما درحال حاضر همه میوه ها در تمامی فصول در سراسر دنیا توزیع می گردند و ما عملا شاهد جابجایی وسیعی چه در محصولات غذایی و چه در محصولات صنعتی و دارویی هستیم و این امر اهمیت دستگاه بسته‌بندی را در زمان حاضر نشان می دهد.

در این بین تولید کنندگانی که قصد بسته بندی مواد غذایی، دارویی و صنعتی را دارند با دغدغه های فراوانی روبرو هستند که بخش عمده ای از آنها تهیه و استفاده از دستگاههای مورد نیاز بسته بندی می باشد که ازلحاظ ( کیفیت ، زیبایی و دوام ) با معیارهای روز دنیا منطبق بوده و رضایت مشتریان را جلب نماید.

حال با حضور شرکت البرز ماشین کرج در این عرصه دغدغه بزرگ برای تولید کنندگان به پایان رسیده است.

گروه فنی ومهندسی مهر صنعت البرز مفتخر است با بهره گیری از دانش فنی روز و تجربه مهندسین با تجربه و نیروی فنی کار آزموده ، خود را بعنوان یکی از سازندگان ماشین آلات صنایع غذایی و ارائه دهنده مشاوره در زمینه خرید و نصب ماشین آلات صنایع غذایی معرفی کند

 خلاصه ای از خدمات البرز ماشین کرج

1- طراحی و تولید دستگاه پرکن پودر

2- طراحی و تولید دستگاه میکسر پودر

3-طراحی و تولید دستگاه میکسر پودر با مایع

4-طراحی و تولید دستگاه آسیاب شکر

5-طراحی و تولید دستگاه بالابر پیمانه ای

6-طراحی و تولید دستگاه بالابر ماردون

7-طراحی و تولید دستگاه نوار نقاله

8-طراحی و تولید دستگاه بوجاری آجیل

9-طراحی و تولید دستگاه شورکن آجیل

10-طراحی و تولید دستگاه شورکن آجیل

11-طراحی و تولید دستگاه غبار گیر

12-طراحی و تولید دستگاه درام شکرپاش

13-طراحی و تولید دستگاه درام روغن زن

14-طراحی و تولید دستگاه بخارپاش

15-طراحی و تولید دستگاه جت کلینر(روتاری)

16-طراحی و تولید دستگاه ترافل

پروژه ها

گروه فنی و مهندسی مهر صنعت البرز آمادگی دارد در زمینه ساخت ماشین آلات تولید و  بسته‌بندی و نصب و راه اندازی خطوط تولید پودر ژله ، اسانس مایع و پودری ، بوجاری آجیل ، شکلات ، بستنی زمستانی و تولید پاستیل بنحو شایسته و مطلوب ارائه خدمات نماید. این برند قصد  دارد ظوری عمل کند که همیشه جز بهترین برندهای دستگاه‌های بسته‌بندی مواد غذایی در ایران محسوب شود.

البرز ماشین کرج

ماشین سازی عدیلی

ماشین سازی عدیلی به عنوان یکی از بهترین برندهای دستگاه‌های بسته‌بندی مواد غذایی در ایران محسوب میشود. که اولین طراح و سازنده ماشین آلات بسته بندی پیلوپک در ایران مفتخر است توانسته با همت و تلاش مضاعف عرصه را بر ورود کالاهای مشابه خارجی تنگ نموده و هم اکنون بیش از ۸۰% کارخانجات داخلی را تحت پوشش  قرار دهد و علاوه بر آن به بیش از ۲۰ کشور خارجی نیز صادرات داشته باشد .

مهمترین مزیت های ماشین آلات بسته بندی ماشین سازی عدیلی نسبت به رقبای خارجی علی رغم کیفیت مشابه، قیمت بسیار پایین تر و سادگی استفاده از آن می باشد .

دستگاه بسته بندی پک رستورانی

معرفی بورس  خرید دستگاه ‌ بسته‌بندی مواد غذایی

با توجه  ماهیت دستگاههای بسته‌بندی آنها را میتوان در شهرکهای صنعتی هر شهر جستجو کرد. شهرهای تهران،تبریز، اصفهان از شهرهای پیشرو در این زمینه میباشند. شما میتوانید به این شهرک‌ها رفته و از نزدیک دستگاهها را مشاهده کنید و خرید دستگاه بسته‌بندی را انجام دهید. نحوه دیگر دسترسی به این دستگاهها فروشگاههای آنلاین هستند که ما آدرس تعدادی از آنها را قرار میدهیم.

تامین آنلاین که به صورت تخصصی در زمینه دستگاههای بسته‌بندی مواد غذایی کار میکند شما محصول و شرکت سازنده آن را میتوانید ببینید. آنها را با هم مقایسه کنید و خرید دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی را انجام دهید.

دیگر پلت فرم عبارت است از نوآوران ماشین که اطلاعات خوبی  در این زمینه در اختیار خواستاران این وسایل قرار میدهید. به شما پیش نهاد میدهیم که قبل از خرید خرید دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی به این فروشگاهها سر بزنید و قیمت و برندهی را با یکدیگر چک کرده و در نهایت خرید دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی را انجام دهید.

نکاتی در مورد خرید دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی

اول از همه مهم اینست که نیاز خود را تعریف کنید یعنی چه جور ماذه غذایی را در نظر دارید که بسته‌بندی کنید؟ بر حسب آن حال بودجه‌ای را  برای خرید دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی را  در نظر بگیرید. قذم اول به نظر ما سرچ کردن در فروشگاههای آنلاین است، حال آنکه پروسه خرید دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی را آنجا نیز میتوانید انجام دهید. ولی بهتر است به بازارهای فیزیکی سر زده و نحوه کار دستگاه را از نزدیک ببینید و سپس اقدام به خرید دستگاه بسته‌بندی مواد غذایی بکنید.

منابع

منبع1 ، منبع 2، منبع 3 ، منبع 4،