نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

جزئیات پيش ثبت نام بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

پیش ثبت نام بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از 30 بهمن ماه 1400 آغاز می شود.

به گزارش اخبار نمایشگاه، ستاد برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در اطلاعیه ای از پیش ثبت نام این رویداد در روز 30 بهمن ماه از طریق سایت این نمایشگاه به نشانی www.iran-oilshow.ir خبر داد.

متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:

به اطلاع متقاضیان محترم می­رساند که پیش ثبت نام بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از تاریخ 1400/11/30 از طریق سایت این نمایشگاه به نشانی www.iran-oilshow.ir  انجام خواهد شد.

شایان ذکر است این نمایشگاه در صورت اخذ مجوزهای مربوطه از ستاد ملی مبارزه با کرونا و نهاد های ذیربط با رعایت پروتکل های بهداشتی مصوب ستاد ملی مبارزه با کرونا و شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی برگزار خواهد شد. از متقاضیان گرامی تقاضا می شود پروتکل های بهداشتی مبارزه با بیماری کرونا مندرج در سایت این نمایشگاه را به دقت مطالعه نمایند.

پیش ثبت نام متقاضیان محترم با هدف شناسایی شرکت های متقاضی و نیازسنجی بوده، ثبت نام قطعي تلقی نمی شود. این پیش ثبت نام برای ستاد اجرایی این نمایشگاه تعهدآور نبوده و حق تصمیم گیری این ستاد محفوظ است.

تکمیل فرم پیش ثبت نام بصورت کامل الزامی است. به فرم های ناقص و اطلاعات ناموثق ترتیب اثر داده نخواهد شد. به منظور تکمیل این فرم، متقاضیان می توانند راهنمای پیش ثبت نام را در منوی ثبت نام مطالعه نمایند.

پس از پیش ثبت نام، فرم های درخواستی مورد بررسی قرار گرفته و در صورت احراز صلاحیت بر اساس ارتباط موضوعی، ثبت نام قطعی از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد. قابل ذکر است که اختصاص فضای درخواستی به متقاضیان بر اساس تصمیم ستاد برگزاری خواهد بود.

جانمایی نهايي مصوب ستاد برگزاری از طریق سایت این نمایشگاه اطلاع رسانی خواهد شد. چنانچه متقاضیان محترم تصمیم به انصراف قبل از پرداخت هزینه فضای درخواستی داشته باشند، پذیرفته خواهد شد.

مطالعه قوانین ارزی و ریالی مندرج در بخش ثبت نام این سایت ضروری است. متقاضیان محترم پس از مطالعه قوانین ارزی و ریالی نسبت به ثبت نام فضای ارزی و ریالی اقدام فرمايند. ستاد برگزاری این نمایشگاه از متقاضیان فضای ریالی کلیه ضمانت نامه های لازم را اخذ خواهد نمود.

در صورتی که شرکت ها اقدام به ثبت نام ریالی نمایند، پس از بررسی توسط ستاد چنانچه صحت ریالی بودن متقاضی محرز نگردد، ثبت نام شرکت مذکور لغو خواهد شد .

کلیه فرآیندهای ثبت نام فقط از طریق سایت رسمی این نمایشگاه و ایمیل امکان پذیر خواهد بود، خواهشمند است از مراجعه حضوری به ستاد خودداری فرمائید.

ستاد اجرایی پس از قطعی شدن جانمایی مسئولین سالن ها و فضای باز را برای پاسخگویی به متقاضیان از طریق سایت معرفی خواهد کرد.

نمایشگاه نفت و گاز | بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت و گاز ، پالایش و پتروشیمی ایران اُیل شو (iran oil show) 1403

تاریخ برگزاری نمایشگاه نفت و گاز

صفحه تخصصی نمایشگاه نفت و گاز.
با همکاری مشترک روابط عمومی شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ج.ا. ایران، نشریه اقتصاد و نمایشگاه و برگزارکنندگان نمایشگاه

در این صفحه می توانید اخبار مربوط به بیست و هشتمین نمایشگاه نفت و گاز، پالایش و پتروشیمی تهران سال ۱۴۰۳، اطلاعات برگزار کننده ،معرفی برندهای برتر و گفت و گو با مدیران این صنعت، لیست مشارکت کنندگان به همراه راهنمای جامع خدمات نمایشگاهی، غرفه سازی و تاریخچه نمایشگاه نفت را مشاهده کنید.

برگزار کننده: شرکت ملی نفت ایران

گاه شمار نمایشگاه نفت وگاز

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

برای مشاهده تقویم برگزاری کلیه نمایشگاه های نفت و گاز در کشور و جهان به لینک زیر مراجعه فرمایید

اخبار نمایشگاه نفت و گاز

آرشیو اخبار >

برگزار کننده نمایشگاه نفت و گاز

برگزار کننده بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت و گاز ، پالایش و پتروشیمی تهران، ایران اُیل شو (iran oil show) شرکت ملی نفت ایران می باشد.

راه های تماس با برگزار کننده:

ثبت نام در نمایشگاه نفت و گاز

جهت ثبت نام و دریافت هرگونه اطلاعات درباره نمایشگاه نفت و گاز لطفا از طریق این لینک وارد سایت رسمی برگزارکننده نمایشگاه گردید.

دسترسی سریع به صفحات مرتبط با نمایشگاه نفت و گاز

ثبت نام و درج مشخصات شرکت در سایت اخبار نمایشگاه

برای درج اطلاعات و مشخصات شرکت خود در لیست فعالان حوزه ی فعالیت تخصصی خود در سایت لطفا فرم ذیل را تکمیل کنید:

همه چیز درباره نمایشگاه نفت و گاز

نفت کلیدی ترین و در عین حال سیاسی ترین کالای امروز است ایران با داشتن مجموع ذخایر استحصال شدنی نفت خام و میعانات گازی ایران بیش از ۱۵۴٫۸ میلیارد بشکه معادل ۱۰ درصد از مجموع کل ذخایر نفت خام موجود در جهان را دارا می باشد.از این رو ایران هر ساله میزبان نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی است تعداد و گستردگی شرکت‌کنندگان در زمره یکی از بزرگتری و مهمترین نمایشگاه‌های در حوزه صنعت نفت و گاز جهان به‌شمار می‌آید.

نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران از لحاظ وسعت و تعداد شرکت‌کنندگان، نخستین نمایشگاه در سطح خاورمیانه و پنجمین نمایشگاه در سطح جهان به‌شمار می‌آید. این رویداد به‌عنوان بزرگ‌ترین رخداد صنعتی و تجاری در کشور سالانه با حضور تعداد زیادی از شرکت‌های توانمند داخلی و خارجی در زمینه صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برپا می‌شود، فرصت بسیار مغتنمی است تا شرکت‌های فعال در این صنعت دستاوردها و محصولات خود را در معرض دید دست‌اندرکاران و متخصصان این صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازارها و سمت و سوی رشد این صنعت، فعالیت‌ها و نوآوری‌های آینده خود را هدایت کنند.

به بهانه برگزاری دوره  بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران قصد داریم تاریخچه آن را بررسی ‌کنیم. با ما همراه باشید.

حتما بخوانید: اخبار نمایشگاه نفت

 

خلیج فارس، منابع نفتی خلیج فارس ، نمایشگاه نفت

نگاهی به ادوار نمایشگاه نفت و گاز

“نمایشگاه بین‌المللی نفت و تولیدات وابسته” نخستین دوره از نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران با مشارکت ۱۱۰ شرکت داخلی و خارجی در سال ۱۳۷۴ برگزار شد، نخستین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی در سال 1374 با هدف بومی کردن و ارتقای توانمندی های داخلی برگزار شد.

دو سال بعد در اردیبهشت سال 1376 دومین دوره از نمایشگاه بین المللی نفت تهران با حضور 75 شرکت داخلی و 81 شرکت بین المللی برگزار شد.

نمایشگاه سوم در سال در سال 1377 با حضور 83 شرکت داخلی و 90 شرکت خارجی در روزهای ۳ تا ۶ اردیبهشت همزمان با حضور مهندس زنگنه در راس وزارتخانه نفت، با جدیت فراوان برگزار شد. روند افزایش تعداد مشارکت کنندگان از شروع آن تا 3 سال بعد نشان از رشد و جذب شرکت های داخلی و بین المللی بیشتری می داد.

نمایشگاه چهارم نفت تهران در سال ۷۸ با رشد چشمگیری نسبت به دوره قبل با حضور 145 شرکت داخلی و 97 شرکت خارجی برگزار شد. این رشد چشمگیر هم در تعداد شرکت کنندگان و هم در قسمت فضای نمایشگاهی مشاهده شد.

پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نفت در اردیبهشت سال ۷۹ با مشارکت 234 شرکت داخلی و 164 شرکت خارجی در تهران برگزار شد. ادامه رشد شرکت کنندگان در نمایشگاه به دلیل انعقاد قراردهای نفت و گاز با شرکت های بزرگ اروپایی و آسیایی بود.

ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نفت سال ۸۰ با حضور ۲۰۸ شرکت خارجی و ۲۹۵ شرکت داخلی، برگزار شد. ادامه رشد چشمگیر مشارکت کنندگان در نمایشگاه فرصت قابل توجه ای برای ارزیابی عملکردها، مشاهده آخرین تکنولوژی ها و دستاوردها بود.

هفتمین نمایشگاه نفت با حضور 412 شرکت کننده داخلی و 345 شرکت کننده خارجی در سال ۸۱ برگزار شد. رشد 50 درصدی مشارکت کنندگان از شاخص های بارز این دور از نمایشگاه بود.

هشتمین دوره نمایشگاه نفت با مشارکت 518 شرکت داخلی و 321 شرکت خارجی خارجی با حضور شرکت‌هایی از ۲۱ کشور در سال ۸۲ برگزار شد. مشارکت کنندگان در این دوره با عرضه کالا و خدمات و انعقاد همکاری های تجاری و اقتصادی عملکرد موفقی داشتند.

نهمین دوره نمایشگاه صنعت نفت در سال 1383 با مشارکت 684 شرکت داخلی و 437 شرکت بین المللی از 34 کشور خارجی در فضای بیش از50 هزار متر به عرضه آخرین امکانات و محصولات خود پرداختند.

دهمین دوره نمایشگاه نفت در اردیبهشت ۸۴ با حضور 691 شرکت داخلی و 438 شرکت خارجی در فضایی به وسعت 60 هزار متر مربع با محوریت مسائل بالا دستی صنعت نفت و سرمایه گذاری برگزار شد. در این دوره  از امکانات قرار دادن اطلاعات نمایشگاه و ثبت نام بر روی سایت استفاده شد.

یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت در اردیبهشت ۸۵، با حضور 495 شرکت خارجی و 750 شرکت داخلی برگزار شد. از نکات جالب توجه در این دوره از نمایشگاه برگزاری نمایشگاه مجازی بود.

دوازدهمین دوره نمایشگاه نفت با حضور بیش از 1300 شرکت داخلی و خارجی همزمان با جشن صدمین سال صنعت نفت کشور برگزار شد.

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی با مشارکت ۵۰۵ شرکت خارجی از ۳۰ کشور و ۸۶۰ شرکت داخلی برگزار و آخرین دستاوردهای خود را در صنعت نفت به نمایش گذاشتند.

پتروشیمی

 

چهاردهمین دوره از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور ۱۲۸۵ شرکت داخلی و خارجی از ۳۰ کشور در سال ۸۸ برگزار شد

آمار ثبت نام شرکت های خارجی در چهاردهمین دوره برگزاری نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی با رشد 25 درصدی مواجه شد و استقبال شرکت های بزرگ اروپایی و منطقه ای در این دوره، بیانگر شکستن تحریم ها و محدودیت هایی است که برای کشورمان ایجاد شده بود.

تنها از آلمان 100 شرکت مطرح و فعال در صنعت نفت در دوره چهاردهم نمایشگاه های بین المللی تهران حضور یافته اند که این موضوع بیانگر اهمیت ویژه صنعت نفت ایران برای شرکت های اروپایی است.

در این این نمایشگاه حدود هفت هزار و 904 متر مربع فضای باز و 22 هزار و 204 مترمربع فضای مسقف غرفه از سوی شرکت های داخلی و خارجی در سالن های متعدد نمایشگاه و محوطه باز تعیین شده بود.

پانزدهمین رویداد نمایشگاهی حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور 31 کشور جهان و مشارکت 435 شرکت خارجی و 907 شرکت معتبر در اردیبهشت 89 در فضایی به وسعت 73 هزار متر مربع برگزار شد.

کشورهای اتریش، اسپانیا، اوکراین، امارات متحده عربی، انگلیس، ایتالیا، آلمان، برزیل بلژیک، تایلند، تایوان، چک، چین، دانمارک، روسیه، رومانی، ژاپن، سنگاپور، سوئد، سوئیس، عربستان سعودی، عمان، فرانسه، فنلاند، کانادا، کره جنوبی، مکزیک، نروژ، ویتنام، هلند و در این نمایشگاه شرکت کردند.

شانزدهمین دوره نمایشگاه صنعت  با حضور ۱۵۵۰ شرکت داخلی و خارجی از ۴۰ کشور در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران در فضایی بیش‌از ۸۰ هزار مترمربع برگزار شد. در این دوره تعداد کشورهای شرکت‌کننده در این نمایشگاه رشد ۲۰ درصدی نسبت به دوره قبل داشت که حاکی از بی‌توجهی کشورها به تحریم‌های اعمال شده علیه صنعت نفت ایران است.

در بین کشورهای آسیایی چین، کره جنوبی، امارات متحده عربی و هند با بیشترین تعداد شرکت و دربین کشورهای اروپایی نیز آلمان، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا و فرانسه با بیشترین تعداد شرکت فعال در صنایع نفت وگاز در این نمایشگاه مشارکت کردند. همچنین افزایش ۹۰ درصدی حضور شرکت‌های انگلیسی، ۸۰ درصدی شرکت‌های ایتالیایی، ۵۰ درصدی شرکت‌های چینی و ۹۰ درصدی شرکت‌های کره جنوبی و هندی در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از نکات گفتنی این نمایشگاه بود.

برگزاری نمایشگاه نفت

هفدهمین نمایشگاه بین المللی نفت،گاز،پالایش و پتروشیمی ایران با حضور بیش از 940 شرکت داخلی و 315 شرکت خارجی از 44 کشور جهان در اردیبهشت سال 1391 برگزار شد و آخرین دستاوردها و توانمندی‌های نوین در صنعت نفت و گاز، را به نمایش گذاشتند همچنین برقراری ارتباط نزدیک و ملموس‌تر بین دست‌اندرکاران این صنعت با همکاران  داخلی و خارجی از اهداف نمابشگه بود، محور نمایشگاه نیز ارتقاء توان سازندگان داخلی عنوان شد.
در این نمایشگاه 44 کشور اتریش، اسپانیا، امارات، انگلیس، ایتالیا، ایران، آلمان، ترکیه، سوئیس، چین، روسیه، سنگاپور، سوئد، فرانسه، کره جنوبی، مالزی، نروژ، هلند، هند، ازبکستان، استرالیا، اکراین، اندونزی، آمریکا، برزیل، پاکستان، تایلند، ترکمنستان، رومانی، زامبیا، ژاپن، سودان، عراق، عمان، فنلاند، قزافستان، کامرون، کانادا، کویت، لیبی، مراکش، مغولستان، مکزیک و نیجریه شرکت کردند.

هجدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با مشارکت بیش از هزار شرکت داخلی و خارجی در فضایی به گستردگی ۴۲ هزار متر مربع (فضای مفید) و ٨٨ هزار مترمربع (فضای باز) برگزار شد. در هجدمین نمایشگاه صنعت نفت همچنین برای نخستین بار فعالیت شرکت های حاضر در نمایشگاه به گروه های ٩ گانه تقسیم و این گروه ها در سالن های اختصاصی متمرکز شدند.

نوزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی حضور ٨٠٠ شرکت خارجی و بیش از 1200 شرکت داخلی در اردیبهشت 93 در برگزار شد.

٣٣کشور با احتساب ایران به عنوان میزبان، فعال و صاحب فناوری در عرصه انرژی، از جمله استرالیا، الجزایر، اتریش، بلژیک، کانادا، فرانسه، آلمان، چین، عراق، ایتالیا، ژاپن، کره جنوبی، کره شمالی، مالزی، لهستان، رومانی، ترکیه، اسپانیا، سویس، تایلند، انگلستان و… در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران شرکت داشتند.

عمده شرکت‌های خارجی حاضر در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران در حوزه پیمانکاری، مهندسی مشاور، تولیدکنندگان تجهیزات، فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی، تولیدکنندگان فراورده‌های نفتی و سرمایه گذاری فعالیت داشتند.

نوزدهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به عنوان یکی از ۵ نمایشگاه نفتی معتبر و بزرگ جهان بیش از ٤٠ رسانه بین‌المللی پوشش خبری آن را برعهده داشتند.

بیستمن نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این دوره از نمایشگاه، بیش از یک هزار و ٢٠٠ شرکت داخلی و ٦٠٠ شرکت خارجی از ٢٩ کشور در فضایی به وسعت ٥٠ هزار متر در اردیبهشت 94 برگزار شد و شرکت هایی از کشورهای فرانسه، بلژیک، انگلستان، موناکو، اوکراین، اسپانیا، اتریش، ایتالیا، آلمان، سوئیس، روسیه، چین، سنگاپور، کره جنوبی، هند، قزاقستان، امارات متحده عربی و ترکیه حضور داشتند.

بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در ۱۶ اردیبهشت‌ماه 95 و با حضور بیش از بیش از ۹۰۰ شرکت داخلی و ۸۸۰ شرکت خارجی  آغاز به کار کرد. و با توجه  برجام نمایشگاه نفت با استقبال فوق العاده‌ای نسبت به سال‌های گذشته روبه‌رو بود.  حدود ۷۰ هزار مترمربع فضای سرپوشیده و روباز به شرکت‌های داخلی و خارجی حاضر در نمایشگاه بیست و یکم اختصاص یافته بود و شرکت‌های خارجی از ۳۸ کشور دنیا شامل شرکت‌هایی از آلمان، اکراین، چین، سوئیس، ایتالیا، امارات، ارمنستان، اتریش، بلژیک، فرانسه، هنگ کنگ، هند، مالزی، موناکو، هلند، لهستان، امریکا، کانادا، ونزوئلا،کره جنوبی، استرالیا، روسیه، اسپانیا، سنگاپور، ترکیه، انگلستان، آذربایجان، نروژ، سوئد، برزیل، بلغارستان، رومانی، ژاپن، نیوزلند، تایوان، پرتغال، اندونزی و فنلاند در نمایشگاه جانمایی شدند.

تعداد غرفه شرکت‌های خارجی حاضر در نمایشگاه بیست و یکم نسبت به سال گذشته حدود ۶۰ درصد رشد نشان می‌دهد که این موضوع حاکی از علاقمندی دنیا به سرمایه‌گذاری در صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران است.

بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور دو هزار و 500 شرکت داخلی در قالب هزار و 16 غرفه   هزار و 500 شرکت خارجی از 37 کشور نیز در قالب 811 غرفه و حضور دارند.در اردیبهشت 96 برگزار شد.

کشورهای چین، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، ترکیه، روسیه، ژاپن، هلند، اتریش، کره جنوبی و استرالیا در قالب پاویون در نمایشگاه شرکت داشتند.

بر اساس این گزارش، شرکت‌های آلمانی از لحاظ وسعت و فضای نمایشگاهی و شرکت‌های چینی از لحاظ تعداد، در میان کشورهای خارجی بیشترین استقبال را از نمایشگاه بین المللی نفت ایران داشته‌اند.

دروره 23 نمایشگاه نفت

بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی سال ۹۷ با مشارکت ۱۰۱۶ غرفه داخلی به نمایندگی از شرکت‌های داخلی و ۸۱۱ غرفه به نمایندگی از ۳۷ کشور جهان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد. رییس جمهور دکتر روحانی از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی بازدید و در حاشیه آن سخنرانی کرد. براساس گزارش‌های ثبت شده، محصولات و دستاوردهای خود را در معرض نمایش گذاشتند.

به جز چهار شرکت اصلی (نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی)، 90 درصد شرکت‌کنندگان در نمایشگاه امسال فعالان بخش خصوصی یا نیمه‌خصوصی هستند. مهم‌ترین هدف برگزاری این نمایشگاه، تلاش برای جذب سرمایه‌ و انتقال فناوری و معرفی شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی است.

دروره 23 نمایشگاه نفت

بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی در اردیبهشت سال 98 با ۱۰۴۷ غرفه داخلی و ۱۰۶ غرفه خارجی از بیست و یك كشور جهان و مشارکت شرکت هایی از ۶ کشور به صورت پاویون در فضایی بیش از ۳۵ هزار متر مربع فضای سرپوشیده و ۸۹۸۶ مترمربع فضای باز، با شعار رونق تولید برگزار شد.

در بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیم

ی، نفت و صنایع بالادستی در سالن‌ ۸ و ۹، پالایش و صنایع پایین‌دستی در سالن ۴۱، پتروشیمی و صنایع پایین‌دستی در سالن ۱۴ و ۱۵، گاز و صنایع میان‌دستی در سالن ۳۸B، سازندگان تجهیزات صنعت نفت در سالن ۳۱، سازندگان تجهیزات صنعتی ایران در سالن ۶، صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی در سالن ۷ و شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و سازندگان ۱۰ گروه کالایی در سالن ۲۷ مستقر مستقر شدند جدا از نشست‌های خبری که طبق روال هر ساله در جریان نمایشگاه برگزار شد، برگزاری چند همایش‌ با مضامین مختلف از جمله بورس نفت، بهینه‌سازی مصرف سوخت، راهکارهای افزایش سهم بخش خصوصی در بازارهای بین‌المللی انرژی، معرفی ظرفیت‌های دانشگاهی در حوزه مدیریت ایمنی فرآیند در صنعت نفت و امنیت سایبری حوزه اتوماسیون صنعتی نیز برنامه‌ریزی شد.

دروره 24 نمایشگاه نفت

یست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ( نمایشگاه نفت و گاز ۹۹ ) در تاریخ ۳ الی ۶ بهمن ماه ۱۳۹۹ در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

شرکت های شاخص

مطالب پیشنهادی

لوله های فولادی در صنعت نفت گاز و پتروشیمی

در این نوشتار به بررسی انواع لوله های مورد استفاده در صنایع نفت گاز و پتروشیمی به همراه مزایا و معایب، قیمت و برند های برتر سازنده می پردازیم، با

راهنمای خرید مدلهای مختلف لیفتراک

در این مقاله قصد داریم به بررسی لیفتراک، انواع آن، راهنمای خرید لیفتراک و قیمت آن بپردازیم با ما همراه باشید. لیفتراک وسیله‌ای است که دو شاخک در جلوی خود

کابل فشار قوی

در این نوشته شما را با کابل فشار ضعیف و کاربردهای آن آشنا میکنیم و سپس شما را با بهترین تولیدکنندگان سیم وکابل فشار ضعیف  در ایران آشنا میکنیم. کابل

انتخاب روغن موتور مناسب

در این نوشته سعی میکنیم به شما اطلاعاتی بدهیم تا بتوانید  خرید روغن موتور خود را به بهترین نحو انجام دهید و در واقع با  انتخاب روغن موتور مناسب خودرو

انتشار دهید