چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت غلات، آرد و نان (IBEX2022) به عنوان یکی از شاخص ترین رویدادهای جهانی نان و آرد از تاریخ 21 تا 24 شهریور ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود. با علی معین جهرمی مدیرعامل شرکت گروه تجارت اطلاعات کوشا(ITG) برگزارکننده این رویداد گفت و گویی انجام داده ایم و جزئیات برگزاری نمایشگاه آرد و نان را از وی جویا شده ایم که در ادامه می خوانید:
مدیرعامل شرکت گروه تجارت اطلاعات کوشا با اشاره به برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت غلات، نان و آرد گفت: این نمایشگاه از تاریخ 21 الی 24 شهریور با حضور 136 شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود و مشارکت کنندگان، آخرین دستاوردهای خود را در صنعت آرد، نان و غلات به نمایش خواهند گذاشت.
وی با اشاره به وجه تمایز نمایشگاه چهاردهم با نمایشگاههای سالهای گذشته، اظهار داشت: در حال حاضر، تأثیر کرونا بر صنعت نمایشگاهی از بین رفته و اقتصاد به سوی ثبات حرکت میکند. وجه تمایز این نمایشگاه، افزایش تعداد شرکتکنندگان، مساحت نمایشگاه و تعداد درخواستها جهت حضور و بازدید از این نمایشگاه است که قابل مقایسه با سالهای قبل نیست و رشد چشمگیری داشته است.
او در ادامه افزود: شعار ما در این نمایشگاه، «برای نان ایران» است و با این شعار، چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی غلات، آرد و نان را آغار خواهیم کرد. علاوه بر معرفی و آموزش انواع پخت توسط شرکتها در ایام برگزاری نمایشگاه، یک سمینار و دو کارگاه آموزشی نیز داریم که سمینار مربوط به حوزه ITC و دیجیتال کردن غلات و چرخش غلات است و سخنرانان آن از کشور سوئیس برای این سمینار دعوت شدهاند. همچنین کارگاهها نیز در دو بخش بهبود کیفیت خمیر و نان و بهبود کیفیت آرد برگزار خواهند شد. برگزاری جلسات B2B حضور هیئتهای خارجی از کشورهای عراق، حوزة CIS، فرانسه، ترکیه و کشورهای آفریقایی نیز از دیگر برنامه های ما برای چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت غلات، آرد و نان است .
وی با تاکید بر اهمیت برگزاری این نمایشگاه در ادامه خاطرنشان ساخت: با توجه به افزایش قیمت گندم و آرد و بالا رفتن هزینة تولید نان با ابزارهای گذشته، در این نمایشگاه انواع ماشین آلات جدید و متدهای مدیریتی معرفی و رونمایی می شوند تا تولیدکنندگان بتوانند هزینههای خود را مدیریت کنند.
برگزارکننده نمایشگاه صنعت غلات، آرد و نان در پایان اظهار داشت: ما از دیرباز با این تفکر رشد نمودیم که نان، برکت است و برای نان، احترام خاصی قائل هستیم. امیدواریم در کنار یکدیگر، از تولید و مصرف گندم تا نان، تفکری بهینه را در پیش بگیریم. در پایان امیدواریم که برگزاری این نمایشگاه، نقطة عطفی در جهت حل مشکلات صنعت آرد و نان باشد.