نمایشگاه بین المللی در مکان فعلی و با امکانات مناسب آن ویترین و آبروی اقتصاد کشور است و نباید تعطیل شود. همچنین انتقال این نمایشگاه به مکانی با امکانات کمتر و کیفیت پایین تر از اینجا غیر منطقی است
سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور در حاشیه برگزاری نمایشگاه صنعت مبلمان، در پاسخ به پرسش خبرنگار اخبار نمایشگاه ها، در مورد مطرح شدن بحث تعطیلی نمایشگاه و اهمیت نمایشگاه ها به عنوان ویترین اقتصادی کشور و نقشی که در توسعه اقتصادی، تقویت توان ملی و رشد صادرات و معرفی توانایی ها و دستاوردهای داخلی دارد و فضای لازم برای مذاکره با مهمانان و بازرگانان و مسوولان کشورهای خارجی را ایجاد می کند، گفت: بحث اهمیت نمایشگاه ها در دنیا برای کسی پوشیده نیست معمولاً هم در تمام دنیا نمایشگاه باید در مکانی باشد که در مقابل مهمان های خارجی آبروی کشور حفظ شود و مکان مناسبی برای معرفی دستاوردهای اقتصادی کشور و همچنین فضای مناسبی برای مذاکره با طرف های تجاری خارجی باشد.
وی افزود: اگر قرار است مکان نمایشگاه بین المللی جابهجا شود باید حتما جای بهتری را در نظر گرفت و اصل تبدیل به احسن مورد توجه باشد، یعنی جای بهتری از این مکان و امکانات گسترده این سایت نمایشگاهی را معرفی کرد. درواقع باید از لحاظ فضای سالن ها، ساختمان های رفاهی، خدمات دهی به بازدید کنندگان و غرفه داران بهتر از وضع موجود باشد در غیر این صورت اگر قرار بر کاهش کیفیت امکانات سایت نمایشگاه باشد در آن صورت تعطیلی نمایشگاه و جا به جایی آن و انتقال به مکان دیگر، غیر منطقی است
وی ادامه داد: در حال حاضر همین نمایشگاه قدیمی بین المللی با این امکانات گسترده و مطلوب، هم اکنون از نظر فضای سالن ها پاسخ گو نیست و اگر فضای نمایشگاه دیگری بهتر از این محل نباشد و در مقایسه با نمایشگاه فعلی امکانات و فضای کمتری داشته باشد، در آن صورت مشکلات را بیشتر خواهد کرد و چالش های بیشتری را به همراه خواهد داشت و اهداف مورد نظر در برگزاری نمایشگاه تحقق نخواهد یافت.
وی تاکید کرد: اگر نمایشگاه جدید در مقایسه با نمایشگاه فعلی و قدیمی بهتر نباشد همچنان گرفتاری ها و چالش ها ادامه خواهد داشت ضمن اینکه در نظر داشته باشیم که اینجا به عنوان یک نمایشگاه بین المللی دارای امکانات مناسب، ویترین اقتصادی کشوراست و باید شاخص های برگزاری مناسبی داشته باشد و امکانات خوبی داشته باشد تا دستاوردهای کشور بهتر معرفی شود و امکان حضور شرکت های خارجی فراهم شود و مذاکرات به نتیجه برسد.
وی افزود: برگزاری این نمایشگاه ها در شرایطی که اکثر دنیا نمایشگاه هایشان تعطیل است، اقدام شایسته و اثرگذاری است. زیرا بخش مهمی از شکوفایی اقتصادی کشور و معرفی توانمندی های ما به داخل و خارج، قطعا در گرو عرضه و معرفی محصولات تولید و جدید است مخصوصا در این نمایشگاهی که در حال بازدید هستیم، به خوبی می توان از توانمندی های بزرگ کشور آگاه شد و آن را به دنیا و کشورهای منطقه معرفی کرد.
وی تاکید کرد: هر اقدامی که بتواند به افزایش تولید و رفع مشکلات مردم و افزایش اشتغال و جلوگیری از رشد بیکاری کمک کند باید حمایت شود. قوه قضاییه در ۲۰ ماه بیش از ۱۵۰۰ مراجعه در خصوص حمایت از تولید داشته و مانع تعطیلی بسیاری از کارگاه ها و کارخانه ها شده که بین 5 نفر تا 100 هزار نفر پرسنل داشته اند. براین اساس باید اقدامات دیگر در زمینه حمایت از تولید و صادرات و رشد فروش شرکت ها و اقتصاد ملی مورد توجه باشد
عمرانی معاون دادستان کل کشور در مورد برگزاری نمایشگاه ایران تلکام نیز گفت: نمایشگاه ایران تلکام مایه افتخار و مباهات کشور است که جوانان نخبه و دانشمند ایران، متخصصان و نیروهای دانش بنیان ایرانی آنقدر پیشرفت کردند که توانایی هایشان در حد تراز اول جهان است و میتوانند حرف اول را در دنیا بزنند و در عمل هم نشان داده اند که از هوش، پشتکار، توانایی، دانش و تخصص بالایی برخوردار هستند. حتی در همین مقداری که ما در نمایشگاه ها میبینیم واقعا موجب افتخار و سربلندی کشور است که چنین توانایی های بزرگی در کشور وجود دارد.
وی افزود: اگر برگزاری نمایشگاه ها به طور مستمر ادامه یابد، و به تدریج شرکت ها و افراد بیشتری در نمایشگاه حاضر شوند، به معرفی بیشتر توانایی ها و جوانان متخصص کشور منجر خواهد شد. کشور می تواند با توجه به این نیروی انسانی و دستاورد شرکت های موجود، تولید محصول و کالاها و خدمات جدید، زمینه ساز ارزش افزوده، و سرمایه گذاری، شود و رشد اقتصادی و درآمد بیشتری را حاصل کند و به درآمد و رفاه بیشتر مردم کمک کند و مشکلات وچالش های موجود را کاهش دهد.