نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

امیر جان بزرگی مدیرعامل «شرکت جان یار نسج»:رونمایی «شرکت جان یار نسج» از غلظت دهنده ها در نمایشگاه صنعت نساجی

شرکت جان یار نسج فعالیت خود را از سال 98 در زمینه تامین مواد اولیه صنعت نساجی آغاز کرده است و موفق شده در طی فعالیت خود نقش مهمی در تامین مواد اولیه این صنعت ایفا کند.
نشریه اقتصاد و نمایشگاه به مناسبت برگزاری نمایشگاه بین المللی صنعت نساجی با آقای امیر جان بزرگی مدیرعامل جوان و توانمند شرکت جان یار نسج گفت و گویی انجام داده است که می خوانید:
لطفاً ضمن معرفی سوابق خود ، تاریخچه ای از فعالیت های شرکت جان یار نسج را شرح دهید ؟
من امیر جان بزرگی مدیرعامل شرکت جان یار نسج هستم ؛ این شرکت توسط پدرم با هدف تامین مواد اولیه صنعت نساجی تاسیس شد، ایشان سی سال سابقه فعالیت تخصصی در زمینه واردات رنگ را در کارنامه خود دارد.
شرکت ما از سال 98 فعالیت خود را در زمینه تامین مواد اولیه و مواد تعاونی نساجی آغاز کرد که بخشی از فعالیت های شرکت مربوط به واردات و بخش دیگری نیز به تامین مواد اولیه در داخل کشور مرتبط است .
شرکت ما عمدتاً از مواد و تولیدات داخلی استفاده می کند، به نظر من، با توجه به وضعیت شرکت های تولیدی در داخل، ظرفیت تولید مواد اولیه داخلی با کیفیت و قیمت مناسب تری نسبت به اجناس وارداتی در کشور وجود دارد.
شاخصه ها ،ویژگی ها و وجه تمایز محصولات شما نسبت به سایر محصولات مشابه در بازار چیست؟
عمده ی محصولات شرکت ما ، در زمینه تامین مواد صنعت نساجی است و در بخش نرم کن ها ،آنتی استاتیک ها ، یک نواخت کننده ها و تمامی مواد قابل استفاده در صنعت نساجی کاربرد دارد، البته نقطه ی قوت محصولات تولیدی شرکت جان یار نسج در زمینه نرم کن ها ،صابون ها ، دیسپرس کننده و آنتی استاتیک ها است .
هدف شما از شرکت در این نمایشگاه چیست و قرار است از چه محصول جدیدی رونمایی کنید و فضای کلی این نمایشگاه را چگونه ارزیابی می کنید ؟
امیدواریم با وجود شیوع کرونا، فضای نمایشگاه امسال بهتر و پر رونق و اثرگذار باشد و بازدیدهای تخصصی در این نمایشگاه و رعایت پروتکل های بهداشتی، بتواند به رونق صنعت و تولید کشور کمک کند. اصلی ترین مانور شرکت ما امسال بر روی غلظت دهنده ها بوده است، این محصول تا کنون در ایران تولید نشده و از مواد کاربردی این صنعت است و صد در صد آن از طریق واردات تامین می شود. شرکت ما در حاضر به مراحل پیش تولید این محصول دست یافته است، در واقع نتایج و تست ها انجام شده و در مرحله ی بازاریابی این محصول هستیم که در این نمایشگاه رونمایی خواهد شد.
آیا در سال های آتی برنامه ای جهت افزایش ظرفیت و اشتغال زایی دارید ؟
در حال حاضر 6 نیروی فعال و متخصص در مجموعه جان یار نسج مشغول به فعالیت هستند و بر اساس طرح های توسعه ای در دستور کار، تا ابتدای سال 1402 با راه اندازی خطوط جدید تولیدی و امور بازاریابی، تعداد نیروهای فعال در شرکت جان یار نسج به بیش از ده نیرو افزایش خواهد یافت.
در زمینه ی مشتری مداری چه گام هایی برداشته اید؟ ویژگی محصولات و خدمات پس از فروش شرکت شما چیست؟
در صنعت نساجی نمی توان بدون دیجیتال مارکتینگ یا همان فروشگاه اینترنتی پیش رفت و ما نیز با توجه به شرایط بازار تلاش می کنیم از طریق سایت و فضای مجازی کار خود را پیش ببریم تا محصولات ما به سهولت در اختیار مشتریان قرار بگیرد.
در زمینه ی مشتری مداری ، مزیت ویژه شرکت ما به دلیل تجربه ای است که در فرمولاسیون، رفع اشکال و راه اندازی خط تولید ارائه می دهیم، از سوی دیگر ما به مشتری های خود مشاوره ی رایگان در زمینه خرید می دهیم و چنانچه هر مشکلی ایجاد شود جدای از اینکه مشتری شرکت ما باشند و یا نباشند، ما صد در صد کمال همکاری را با ایشان داریم، زیرا مهم ترین موضوع این است که صنعت نساجی پا برجا بماند، زیرا این صنعت در حال حاضر رو به افول است.
برنامه ای برای حضور در بازار های خارجی دارید ؟
بله قطعا ، شرکت ما با کشور همسایه ترکیه در زمینه واردات و صادرات ارتباط کاری دارد، همچنین ما قصد حضور فعال تری در بازارهای بین المللی داریم . ما در این زمینه بازارهای آسیای شرقی را مد نظر داریم. با وجود اینکه آسیای شرقی خود یکی از قطب های تولید کننده مواد نساجی در جهان است ، ما با کمک یک سری فرمولاسیون های ویژه ای که داریم، خواستار تعامل با شرکت های خارجی،کار کردن با آن ها و حضور چشمگیر تر در بازارهای صادراتی هستیم.
در مورد مشکلات صنعت نساجی بفرمایید که چه راهکاری برای آن ارائه می دهید؟
به دلیل قاچاق هایی که انجام می شود، صنعت نساجی همواره مظلوم واقع شده است، امیدواریم که تدابیری برای حمایت فعال از شرکت های داخلی فعال در این صنعت و جلوگیری از قاچاق کالا و واردات بی رویه اندیشیده شود و از ورود کالای قاچاق جلوگیری کنند، زیرا شرکت های داخلی از جمله مجموعه ما خود دارای پتانسیل های زیادی هستند، اما متاسفانه داغ بودن بازار قاچاق زمینه ساز نابودی این صنعت است.