نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

رضایت مشارکت کنندگان با مدل جدید برگزاری نمایشگاه ها/ استقبال مشارکت کنندگان از نمایشگاه های بین المللی صنعت  نساجی و پوشاک ایران

رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه بین المللی صنعت نساجی و پوشاک: رضایت مشارکت کنندگان با مدل جدید برگزاری نمایشگاه ها/ استقبال مشارکت کنندگان از نمایشگاه های بین المللی صنعت  نساجی و پوشاک ایران

علی مرادی مدیرعامل شرکت سامع پاد نوین و رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه بین المللی صنعت نساجی و پوشاک در گفت و گو با اخبار نمایشگاه ها گفت: بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات، مواد اولیه، منسوجات خانگی، ماشین های گلدوزی و محصولات نساجی با حضور ۹۲ شرکت داخلی و 20 شرکت خارجی از کشورهای آلمان ، چین ، هند و ترکیه در فضای نمایشگاهی به مساحت بیش از 12 هزار متر مربع برگزار می شود.

 وی افزود: این نمایشگاه با نظارت انجمن صنایع نساجی ایران و همکاری : جامعه متخصصین نساجی ایران ، انجمن تولیدکنندگان ماشین آلات و قطعات نساجی ایران به همراه متخصصان صنعت نساجی روز 14 آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا می شود.

مدیرعامل شرکت سامع پاد نوین با اشاره به کیفیت برگزاری نمایشگاه بین المللی پوشاک اظهار کرد: نهمین نمایشگاه بین المللی پوشاک با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران و کارگروه مُد و لباس وزارت ارشاد اسلامی و با نظارت و همکاری اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران و همچنین با حضور 75 شرکت داخلی و 2 نماینده از شرکت های خارجی در فضایی به مساحت بیش از 7 هزار متر مربع برپا خواهد شد.

مرادی با بیان اینکه در دو سال گذشته به دلیل همه گیری کرونا و در نتیجه کم شدن فعالیت های اقتصادی یک نمایشگاه مجازی نیز پیش بینی شده است؛ عنوان کرد: نمایشگاه مجازی به عنوان یک ابتکار جدید، فرصت خوبی برای شرکت های خارجی و داخلی است که به دلیل شرایط و محدودیت های کرونایی موفق به حضور در نمایشگاه فیزیکی نشده اند، این شرکت ها می توانند با استفاده از  نمایشگاه مجازی اقدام به بازاریابی و نمایش محصولات خود در این سامانه کنند.

وی افزود: این نمایشگاه به مدت 3 ماه در سامانه نمایشگاه آنلاین ، با نام ایروکسپو-IROXPO- برقرار است .

 رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه بین المللی نساجی و پوشاک خاطر نشان ساخت: در نمایشگاه های پیش رو، با همراهی کارگروه مُد و لباس وزارت ارشاد اسلامی – اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران و جامعه متخصصین نساجی ایران ، برگزاری 25 کارگاه آموزشی را به مدت 4 روز در تالار اصفهان و سالن 6 محل دائمی نمایشگاه های تهران، پیش بینی کرده ایم.

مرادی با بیان اینکه در راستای کمک به شرکت ها برای توسعه تعاملات اقتصادی داخلی و بین المللی، ایجاد فضای B2Bو بیان مشکلات و دغدغه هایشان، برای اولین بار در سطح نمایشگاه ها، ایده جدیدی را پیاده سازی کردیم؛ عنوان کرد: بر این اساس در روز دوم برگزاری نمایشگاه ها، نشست تجاری فعالان برتر صنعت نساجی و پوشاک با کارگزاران تجاری برگزار خواهد شد.

این نشست با حضور بخش بازرگانی سفارتخانه های خارجی ، روسا و مدیران : سازمان توسعه تجارت ایران ، شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران و بسیاری از سازمان ها و نهاد های قانونگذار و سایر تشکل های مرتبط با صنعت نساجی و پوشاک روز 15 آذرماه از ساعت ۱۹ تا ۲۲ در محل تهران هتل پارسیان اوین برگزار می شود.

او در ادامه افزود: شرکت های تولیدی در دو سال گذشته با محدودیت های فراوانی در زمینه فعالیت های اقتصادی مواجه بوده اند و با این امید در نمایشگاه شرکت می کنند که بتوانند چرخ اقتصادی خود را به حرکت درآورند ، امیدوارم اقدامات و برنامه هایی که برای چهار روز نمایشگاه پیش بینی شده ثمرات اقتصادی خوبی برای مشارکت کنندگان داشته باشد.

وی در پایان اظهار کرد: من به سایر برگزارکنندگان رویدادهای نمایشگاهی پیشنهاد می کنم از مدل جدید برگزاری نمایشگاه ها در راستای کمک بیشتر به فعالان و تولیدکنندگان در صنف هایی که مسئولیت برگزاری نمایشگاههای آنان را دارند ، استفاده نمایند.

این مدل جدید برگزاری که امسال در نمایشگاههای صنعت نساجی و پوشاک پیاده سازی کرده ایم قطعا موجبات رونق و توسعه بیشتر بازارهای تجاری این صنایع را در بر خواهد داشت و از طرف دیگر رضایت و خوشنودی مشارکت کنندگان را نیز به همراه خواهد داشت .

در پایان از کلیه ی شرکت کنندگان در این دو نمایشگاه – سازمان توسعه تجارت ایران –شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی .ج.ا.ایران – کارگروه مُد و لباس وزارت ارشاد اسلامی – انجمن صنایع نساجی ایران – اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران – جامعه متخصصین نساجی ایران –  انجمن ماشین آلات و قطعات نساجی ایران – مرکز نوآوری و شتاب دهی صادرات ایران- فن بازار ملی ایران  و انجمن کارگزاران تجاری که ما را در برگزاری هر چه موفق تر این نمایشگاهها یاری نموده اند ، تشکر و سپاسگذاری می نمایم.