نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
مهدی بلوغی

کیفیت محصولات «باراکا» هم تراز با برترین محصولات جهان

مهدی بلوغی مدیرعامل «شرکت رضوان شکلات»: کیفیت محصولات «باراکا» هم تراز با برترین محصولات جهان

شرکت رضوان شکلات با برند باراکا از سال 1373 به صورت رسمی و حرفه‌ای توسط برادران بایرامی آذر، کار خود را آغاز کرد و هم اکنون بالغ بر 750 نفر و در گروه سرمایه و تجارت رضوان بیش از 2200 نفر حضور دائم و مستمر دارند. اقتصاد و نمایشگاه در حاشیه نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات با مهدی بلوغی مدیرعامل شرکت رضوان شکلات گفت و گویی انجام داده است که می خوانید:
رضوان شکلات چه محصولات و خدماتی را ارائه می دهد؟
در پاسخ به سوال شما باید بگویم که شرکت رضوان شکلات در چهار گروه اصلی در حال فعالیت است: گروه محصولات فانتزی: شامل محصولات پذیرایی، کادویی، تک نفره، فله، انواع محصولات پودری و شکلات صبحانه؛گروه محصولات صنعتی: شامل انواع محصولات مورد نیاز در صنایع بستنی، لبنی، کارخانجات کیک کلوچه و صنایع نان؛گروه محصولات قنادی: شامل انواع روکش‌های کیک، مغزی کیک، ژل‌های قنادی، کرمفیل ، فوندانت و انواع محصولات تزئینی و گروه محصولات دست‌ساز: شامل محصولات قالبی، ترافل و محصولات روکشی که تماماً با دست و کاملاً مشابه شکلات‌های بلژیکی تولید می‌شود و در سالهای گذشته با برند بارشین اقدام به تولید پشمک با طعم‌ها و بسته‌بندی‌های متفاوت نموده است.
محصولات شرکت رضوان شکلات دارای چه مزیت های کیفی است؟
شرکت رضوان شکلات با بیش از 42 سال فعالیت در زمینه تولید انواع شیرینی و شکلات با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا و منابع انسانی متخصص و کارآمد داخلی سعی بر آن داشت تا محصولاتی با کیفیت جهانی در اختیار مصرف‌کنندگان داخلی و خارجی قرار دهد از این رو با توجه به هزینه‌های زیاد واردات این گروه صنعتی با تکیه بر دانش داخلی بیشتر ملزومات خود را با استفاده از شرکت های درون گروه خود تامین می‌نماید و به جهت کاهش قیمت مصرف کننده از شرکت پخش سراسری و شعبات سراسر کشور جهت فروش محصولات و ارائه آنها به مصرف ‌کننده نهایی استفاده می‌کند.
از چه محصولی در نمایشگاه رونمایی می کنید؟
گروه صنعتی باراکا در تلاش است تا محصول شکلات که یک خوراکی غیر سنتی برای ملیت ایرانی است را با استفاده از متخصصین تغذیه و تحقیق و توسعه هر چه بیشتر به ذائقه ایرانی نزدیک کند. از اینرو اقدام به تولید پشمک با روکش کاکائو با طعم‌های مختلف و مناسب ذائقه‌های متفاوت نموده است که در این نمایشگاه ارائه خواهد شد.
برای توسعه فعالیت های خود چه برنامه ای دارید؟
شرایط اقتصادی حاکم بر کشور در سه سال گذشته موجب کاهش کیفیت زندگی شهروندان شده است ولی پیرو منویات مقام معظم رهبری در جهت حمایت از تولید، گروه صنعتی باراکا بصورت پایدار در جهت توسعه شرکت‌ها و خطوط تولید و افزایش کیفیت محصولات گام برمی‌دارد و همواره از منابع انسانی متخصص خود که سرمایه اصلی این سازمان است در جهت نیل به این اهداف بهره خواهد برد.
در زمینه مشتری مداری چه اقداماتی انجام داده اید؟
مشتری در کار و تجارت ما یک هدف زود گذر نیست بلکه مشتری هدف و غایت همه اقدامات کسب و کار ما است. مشتری مهمترین ناظر بر فعالیتهای ما می‌باشد، او به ما وابسته نیست بلکه ما به او وابسته هستیم. از این رو گروه صنعتی باراکا با داشتن واحد CRM در تلاش است تا ارتباط بین مشتری نهایی و تولید همیشه برقرار باشد و رضایت کامل مشتریان از مصرف محصولات را جذب نماید.
شرکت رضوان شکلات برای افزایش اشتغالزایی چه گام هایی برداشته است؟
با توجه به اینکه مهارت آموزی و خلأ مهارت در جامعه همیشه یکی از مشکلات پیش روی نیروی انسانی بوده است بنابراین یکی از اهداف گروه صنعتی باراکا آموزش مستمر مهارت به نیروی انسانی، شکوفا کردن و استفاده از استعدادهای نهفته آنها می‌باشد. لذا با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای و مدیران متخصص شرکت ورکشاپ‌های آموزشی جهت پرسنل داخلی و علاقه‌مندان خارج از سازمان به طور دوره‌ای برگزار می‌شود. بنا بر طرح‌های توسعه گروه صنعتی باراکا افراد مستعد و توانمند از طریق این دوره های آموزشی شناسایی شده و جهت تکمیل کادر تخصصی جذب و مشغول به کار می شوند.
ارزیابی شما از وضعیت صنعت شیرینی و شکلات ایران چیست؟
صنعت شیرینی و شکلات از دهه ۸۰ شمسی رشد خوبی را تجربه کرده است از نظر ارزآوری این صنعت رتبه اول در صنعت غذایی کشور را به خود اختصاص می دهد. مسلماً در جهت پیشرفت تولید، زنجیره تامین مواد و ملزومات نقش تعیین‌کننده و بسزایی دارند یکی از مشکلات مربوط به مواد بسته بندی در صنعت شکلات انحصاری بودن کارخانه های بسته بندی است. گروه صنعتی باراکا با استفاده از شرکت های درون گروهی تا حدود زیادی مشکل فوق را مرتفع نموده است. حدود ۴۰ درصد از مواد اولیه مورد نیاز صنعت شکلات وارداتی است و نوسانات قیمت ارز بر روی امکان تامین مواد تاثیر مستقیم می‌گذارد. حدود ۶۰ درصد از مواد اولیه مانند شکر نیز داخلی است که با توجه به تغییرات قیمت و عدم در دسترس بودن، این صنعت را با مخاطراتی روبرو می‌کند. انتظار می‌رود دولت محترم از صنایعی که موفق هستند و واردات و صادرات دارند حمایت کنند تا موانع صادراتی از داخل دست و پای صادرات را نبندد. در این زمینه اگر سرمایه در گردش و ارز دولتی به تولیدکنندگان واقعی واگذار شود می توان صادرات را افزایش داد و به ورود ارز به کشور و همینطور اشتغالزایی داخلی کمک کرد.