نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

صنعت نمایشگاهی همه ابزارهای فعالیت امن در شرایط کرونایی را دارد

 دبیر انجمن نمایشگاه های بین المللی ایران در گفتگو با خبرگزاری اخبار نمایشگاه ها مطرح کرد: صنعت نمایشگاهی همه ابزارهای فعالیت امن در شرایط کرونایی را دارد/ورشکستگی صنعت نمایشگاهی در صورت ادامه تعطیلی ها/تشکیل اتحادیه فراگیر صنعت نمایشگاهی در راس برنامه های انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه های ایران است 

علی ابراهیم زاده دبیر انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه های بین المللی ایران در گفت و گو با اخبار نمایشگاه ها با گلایه از تعطیلی نمایشگاه ها گفت: عدم برگزاری نمایشگاه ها صنعت نمایشگاهی کشور را در آستانه ورشکستگی قرار داده است، با توجه به رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، نمایشگاههای تخصصی می توانند حتی در شرایط قرمز نیز برگزار شوند.

ابراهیم زاده با بیان اینکه توقف برگزاری نمایشگاه ها باعث آسیب های جدی به این صنعت شده است افزود: در صورت وقفه در فعالیت های نمایشگاهی، شرکت ها به مرور زمان حضور در نمایشگاه را از اولویت خود حذف خواهند کرد و برای تبلیغ کسب و کار خود از ابزارهای دیگری استفاده می کنند که این موضوع ضربه جبران ناپذیری به این صنعت وارد خواهد کرد.

وی تاکید کرد: این شرایط باعث بلاتکلیفی همه ارکان نمایشگاهی اعم از برگزارکنندگان، مشارکت کنندگان، سایت دارن و سایر دست اندرکان نمایشگاهی شده است و در صورت عدم برگزاری نمایشگاه ها صنعت نمایشگاهی با ورشکستگی مواجه می‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه به دلیل توقف برگزاری نمایشگاه ها، شرکت های برگزارکننده رویدادهای نمایشگاهی اصلاً وضعیت مناسبی ندارند و خیلی از آنها بالاخص شرکت هایی که فعالیت اصلی آنها برگزاری نمایشگاه بوده است، مجبور به تعطیل کردن کسب و کارهای خود شده اند، متاسفانه هیچ حمایتی از صنف ما در این شرایط سخت نشده است.

ابراهیم زاده با اشاره به تعویق افتادن نمایشگاه الکامپ تصریح کرد: شرکت ما پس از به تعویق افتادن نمایشگاه الکامپ خسارت زیادی دیده است. این خسارات را چه کسی جبران خواهد کرد!

وی ادامه داد: صدمه بزرگتر وقتی رخ خواهد داد که بعد از تعویق نمایشگاه، علیرغم همه انرژی و هزینه‌ای که برای برگزاری آن گذاشته می‌شود ۳۰ درصد از مشارکت کنندگان از حضور در نمایشگاه انصراف می دهند در نتیجه طیف وسیعی از دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه دچار خسران خواهند شد.

ابراهیم زاده برگزاری حداقل 60 درصد از نمایشگاه ها را حتی در شرایط قرمز کرونایی امکان پذیر دانست و تصریح کرد: با توجه به رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی و فضای مناسب محل برگزاری نمایشگاه های بین المللی تهران، می توان برای برگزاری نمایشگاه های تخصصی که بازدید کننده عمومی ندارند مجوز گرفت.

دبیر انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه های بین المللی ایران ضمن ارائه پیشنهاد ایجاد کمیته ای متشکل از فعالان صنعت نمایشگاهی گفت: این کمیته با همفکری و همگرایی می تواند جلساتی را با وزارت کشور، ستاد ملی کرونا و مقامات دولت جدید برای بیان مشکل تعطیلی صنعت نمایشگاهی و دریافت مجوزها برگزار کنند.

ابراهیم زاده با بیان اینکه شرکت ها نسبت به سال گذشته تمایل بیشتری برای حضور در نمایشگاه ها دارند عنوان کرد: نمایشگاه های امسال با استقبال بیشتری نسبت به سال گذشته روبرو شده است که از دلایل آن می توان به نیاز مبرم شرکت ها برای تبلیغ و تقویت کسب و کار خود با توجه به جایگاه بی بدیل نمایشگاه و مشاهده رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح نمایشگاه ها اشاره کرد.

دبیر انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه های بین المللی ایران با تاکید بر جایگاه و نقش مهم صنعت نمایشگاهی در اقتصاد کشور افزود: صنعت نمایشگاهی پیشران اقتصاد کشور است و همه صنایع کشور به شدت به آن وابسته هستند اما متاسفانه هنوز جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است و مسئولان به این صنعت کمتر توجه می کنند .

وی ادامه داد: نمایشگاه اوراسیا در شرایط قرمز کرونایی برگزار شد اما بازدید کنندگان متخصص کاملا راضی بودند، تعداد زیادی نشست، تفاهم‌نامه و عقد قراردهای تجاری در این نمایشگاه شکل گرفت، و شاهد تحکیم روابط اقتصادی فی مابین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا بودیم. برگزاری این دست از نمایشگاه ها نقش حیاتی در رونق فضای کسب و کار و اقتصاد کشور ایفا می کند.

وی با اشاره به جلسه اعضای هیأت مدیره انجمن برگزارکنندگان رویدادهای نمایشگاهی با دکتر زمانی تصریح کرد: در این جلسه دغدغه های خود را مطرح کردیم و ایشان نیز قول مساعد برای پیگیری و حل آنها داده است.

ابراهیم زاده با تاکید بر نقش مهم رسانه ها در بیان دغدغه های صنعت نمایشگاهی گفت: تعامل رسانه ها و صنعت نمایشگاهی موضوعی محوری است که ما در انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه های کشور به صورت جدی دنبال می کنیم و بر همین اساس کمیته امور رسانه ای را برای بیان اقدامات،دستاوردها و دغدغه های انجمن تشکیل دادیم.

دبیر انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه های کشور با اشاره به انتخاب اعضای جدید هیأت مدیره انجمن نمایشگاه های بین المللی ایران گفت: تعداد اعضای کمیته هیأت مدیره از ۵ نفر به 7 نفر افزایش یافت تا استان ها نیز در هیأت مدیره نماینده داشته باشند.

وی به ترکیب جدید هیأت مدیره اشاره کرد و گفت: ریاست هیأت مدیره آقای رضایی، نایب رئیس آقای عاجزی، خزانه دار آقای مهاجر و آقای معین نیز به عنوان بازرس در هیأت مدیره انجمن فعالیت دارند.

ابراهیم زاده با اشاره به انتخابات اخیر هیأت مدیره انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه ها، گفت: با حضور اكثريت اعضاي انجمن در يك فضاي پر شور و رقابتي نسبت به انتخاب نمايندگان خود اقدام نمودند و اعضاي جديد با كسب اكثريت آرا به هيأت مديره راه پيدا نمودند نكته مهم حضور اعضاي انجمن از استانهاي سراسر ايران بود كه در شرايط موجود و محدوديتهاي كرونايي بصورت فعال در انتخابات شركت نمودند و اين حضور حداكثري حاكي از نقش انجمن در رفع مشكلات پيش روي صنعت نمايشگاهي و تثبيت جايگاه اين صنعت در اقتصاد كشور مي باشدوی در ادامه به تشکیل هفت کمیته در انجمن اشاره کرد و گفت: در در جلسه روز گذشته تشکیل هفت کمیته را پیش بینی کردیم که مسئولیت هر کدام از این کمیته ها برعهده یکی از اعضای هیأت مدیره است.این کمیته ها شامل: کمیته روابط عمومی، رسانه و تبلیغات، امور حقوقی، توسعه سرمایه گذاری و جذب مالی، ارتباط با تشکل ها و سازمان های ذیربط، خدمات نمایشگاهی، استانی و کمیته نمایشگاه های خارجی است.

دبیر انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه ها در پایان با اشاره به برنامه های هیأت مدیره جدید انجمن برگزارکنندگان رویدادهای نمایشگاهی تصریح کرد: مهمترین برنامه ما در این دوره تشکیل یک اتحادیه ملی و فراگیر با حضور فعالان صنعت نمایشگاهی شامل: سایت داران، برگزارکنندگان، غرفه سازان و دیگر دست اندرکاران صنعت نمایشگاهی است. این اتحادیه نمایشگاهی می تواند با ایجاد همگرایی و هم افزایی فعالان صنعت نمایشگاهی در جهت تحقق اهداف و برنامه های این صنعت عمل کند، تا زمانی که این اتحادیه شکل نگیرد مشکلات فعالان صنعت نمایشگاهی به قوت خود باقی است این اتحادیه می‌تواند با حضور در مراکز تصمیم گیر از حقوق اعضا دفاع کند، البته تشکیل این اتحادیه نافی فعالیت‌های انجمن ها نیست بلکه به عنوان عنوان یک اتحادیه بالادستی منافع تمام اعضا را در نظر خواهد گرفت.