نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جمشید مغازه ای

استقبال کم نظیر شرکت ها از بیستمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات

جمشید مغازه‌ای دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران در گفت و گو با اخبار نمایشگاه ها مطرح کرد: استقبال کم ­نظیر شرکت ها از بیستمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات

صنعت شیرینی و شکلات به عنوان یک صنعت پیشرو ظرف دو دهه اخیر موفق شده است علاوه بر تامین نیازهای بازار داخلی ، با صادرات چشمگیر محصولات و ماشین آلات مرغوب به سایر کشورها توانمندی های خود را به نمایش گذارد از سوی دیگر می توان گفت نمایشگاه شیرینی شکلات باعث ایجاد تحول دو دهه اخیر در این صنعت شده است، این صنعت به مدد همین نمایشگاه توانسته در بازارهای صادراتی حضوری موفق و رو به رشد داشته باشد اگر نمایشگاه شیرینی و شکلات به طور منظم برگزار نمی‌شد، فعالان و بازرگانان خارجی هرگز نمی‌توانستند از ظرفیت و توانمندی های ایران در حوزه تولید شیرینی و شکلات آگاه شوند، هر سال در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی ج.ا.ایران نمایشگاه شیرینی و شکلات به عنوان یکی از مهمترین و برترین رویدادهای تجاری کشور با حضور فعالان این صنعت برگزار می شود، این نمایشگاه که فعالیت خود را در ابتدای دهه هشتاد با 2 هزار متر مربع آغاز کرد و با رشد چشمگیر خود موفق شد در سال 96 بالغ بر 45 هزار متر مربع نمایشگاهی را تحت پوشش خود قرار دهد. هر چند ظرف دو سال اخیر به دلیل تشدید تحریم ها و همه گیری کرونا این نمایشگاه همانند سایر نمایشگاه ها با مشکلاتی عدیده ای مواجه شده است اما همچنان مورد استقبال فعالان این صنعت قرار می گیرد.

جمشید مغازه‌ای دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران در گفت و گو با خبرگزاری اخبار نمایشگاه ها گفت: نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات اواخر شهریور ماه میزبان مشارکت کنندگان و فعالان صنعت شیرینی و شکلات خواهد بود.

وی با اشاره به استقبال کم نظیر شرکت ها از بیستمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات تصریح کرد: علیرغم همه مشکلات ناشی از همه گیری کرونا، استقبال قابل توجهی از نمایشگاه شده است و تاکنون ظرفیت هفت سالن به صورت کامل پر شده است و ما با کمبود سالن مواجه هستیم.

مغازه ای با بیان اینکه در هفته جاری مطابق با تاریخ اعلامی در 3 بخش محصولات،مواد اولیه و ماشین آلات ثبت نام و جانمایی غرفه انجام می شود عنوان کرد: شرکت هایی که تاکنون موفق به ثبت نام در نمایشگاه نشده اند می توانند از روز شنبه 26 تیرماه پس از باز شدن سایت اقدام به ثبت نام نمایند.

وی با بیان اینکه بزرگترین نگرانی ما تشدید شیوع کرونا در آستانه برگزاری نمایشگاه است اظهار داشت: امیدواریم که شرایط همه گیری ویروس کرونا در کشور بهبود پیدا کند البته ما برای حفظ سلامت مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان تمهیدات ویژه ای از جمله رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی ستاد کرونا را در نظر گرفته ایم.

رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه شیرینی و شکلات گفت: نمایش توانمندی ها و نوآوری های صنعت شیرینی و شکلات به عنوان یک صنعت پیشرو از اهداف اصلی برگزاری این رویداد است.

جمشید مغازه ای در ادامه با بیان اینکه نمایشگاه شیرینی و شکلات جزو 3 نمایشگاه برتر در کشور است خاطرنشان کرد: نمایشگاه شیرینی و شکلات در سه بخش مختلف مواد اولیه، ماشین آلات و محصولات تولیدی برگزار می شود و ما در بخش مواد اولیه از گذشته با انجمن واردکنندگان مواد اولیه، در بخش ماشین آلات با انجمن ماشین سازان و در دیگر زمینه ها از جمله در زمینه برگزاری نمایشگاه با نهادها و‌تشکل های مرتبط و فعال صنعت نمایشگاهی تعامل داریم.
وی با اشاره به خودکفایی و تولید ماشین آلات و کالاهای جدید صنعت شیرینی و شکلات گفت: در این نمایشگاه قصد داریم از ماشین آلاتی و کالاهایی که پیش از این این از کشورهای دیگر وارد می شد و امروزه به دست متخصصان و فعالان این صنعت ساخته می شود رونمایی کنیم.

وی با تاکید بر رقابتی بودن صنعت شیرینی و شکلات خاطرنشان کرد: بخش اعظمی از این صنعت توسط بخش خصوصی اداره می‌شود و هر ساله نیز شاهد پیشرفت کمی و کیفی در زمینه کالاها و بسته بندی بوده ایم و تجار کشورهایی نظیر روسیه ترکیه، افغانستان و… از محصولات با کیفیت ایرانی اسقبال می کنند در دوره های گذشته شاهد عقد قراردهای تجاری زیادی فی مابین تجار ایرانی و خارجی بوده ایم هرچند در طی یکی دو سال اخیر به دلیل مشکلات کرونا این موضوع کمرنگ شده است اما این موضوع موقتی است.

وی تاکید کرد: این صنعت دارای ارزش افزوده بالا، اشتغالزایی فراوان و ارزآوری است در نتیجه گردش مالی مناسبی دارد و همیشه شاهد رونق و رشد قابل توجه ای بوده است.

مغازه ای در پایان با اشاره به چالش ها و موانع پیش روی صنعت شیرینی و شکلات تصریح کرد: در حال حاضر این صنعت با دو مشکل اساسی دست و پنجه نرم می کند، تهیه مواد اولیه مورد نیاز با کیفیت و قیمت ثابت و مشکل نوسات ارزی که زمینه رقابت با سایر تولید کنندگان را در راستای استمرار صادرات و پائینی به تعهدات دچار مشکل می سازد .