نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

فصل جدید رونق و شکوفایی در فعالیت های نمایشگاهی

محمد جواد قنبری معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران:
فصل جدید رونق و شکوفایی در فعالیت های نمایشگاهی

محمد جواد قنبری معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران با اشاره به هدف گذاری شرکت سهامی نمایشگاهها برای برگزاری 90 رویداد بین المللی و تخصصی در سال جاری افزود: از ابتدای سال 1400 با آغاز موج چهارم اپیدمی کرونا دغدغه هایی پیرامون نحوه برگزاری نمایشگاهها در اذهان دست اندرکاران و فعالان صنعت نمایشگاهی  ایجاد شد. البته مدیرعامل محترم شرکت و سایر دست‌اندرکاران ناامید نشدند و با کوشش و تلاش، تقویم نمایشگاهی را تنظیم و مجریان محترم نمایشگاهی را آماده به کار نگه داشتند، خوشبختانه از هفته گذشته با فروکش کردن موج چهار اپیدمی کرونا و خروج از وضعیت قرمز، شرایط برای برگزاری امن نمایشگاهها محیا شده است.

قنبری با بیان این مطالب به خبرنگار نشریه اقتصاد و نمایشگاه افزود: طبق مجوز رسمی وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا، نمایشگاهها می توانند در شرایط زرد و نارنجی نیز برگزار شوند، بر همین اساس نمایشگاهها مطابق با تقویم و در موعد مقرر برگزار می شوند.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت های شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی تهران تصریح کرد: از دوره سه ماهه آخر سال 1399  با حضور دکتر زمانی در راس مجموعه شرکت سهامی نمایشگاهها، موج جدیدی در برگزاری و رونق فعالیت های نمایشگاهی آغاز شد که باعث ایجاد فضایی پرشور در بین شرکت ها جهت ثبت نام و حضور در نمایشگاهها شد.

قنبری با بیان اینکه  بخش عمده‌ی فعالیت نمایشگاه‌ها از تیرماه شروع و تا پایان سال ادامه خواهد داشت به رویدادهای پیش رو اشاره کرد و افزود: بر اساس تقویم اعلامی نمایشگاهها،  از 28 تا 31 اردیبهشت ماه، بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی مواد شوینده، پاک کننده بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات وابسته برپا خواهد شد. در ابتدای خرداد ماه نیز ما شاهد برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین المللی قیر و آسفالت، اولین نمایشگاه تقویت و تزئین خودرو و جشنواره  زنجیره های ارزش محصولات باغبانی خواهیم بود.

همجنین از تاریخ 18 خرداد ماه دوره  دیگری از فعالیت های نمایشگاهی آغاز خواهد شد که شاخص ما نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه است و برای برگزاری درخور توجه آن با دستگاه‌های ذیربط نظیر مجموعه ها و نهاد‌های وابسته به وزارت امور اقتصاد و دارایی  هماهنگی های لازم صورت گرفته است، همچنین تعدادی جشنواره جانبی در حوزه‌های کالاهای مختلف در کنار این نمایشگاه برگزار می شود.

وی با اشاره به کسب تجربیات شرکت سهامی در سال گذشته و برگزاری نمایشگاهها در شرایط اپیدیمی خاطرنشان کرد: ما پروتکل‌های بهداشتی مصوب ستاد ملی کرونا را از سال گذشته به اجرا درآوردیم، این سخت‌گیری‌ها فایده‌های زیادی به همراه داشت و باعث شد تا بازدید کننده و مخاطبی که به دنبال نگاه و ارتباط تخصصی با نمایشگاه هستند، حضور پیدا کنند. از طرف دیگر، مشارکت کنندگان نیز  رضایت مندی بیشتری داشتند، بنابراین همان شرایط و سخت‌گیری‌ها قطعا اعمال خواهد شد و بازدید کنندگانی که قصد حضور در نمایشگاهها را دارند، باید با دعوت قبلی  حضور پیدا کنند و صرفا افرادی باشند که با آن صنعت یا صنف ارتباط کاری داشته باشند، این موضوع سبب خواهد شد تا نمایشگاهها در فضایی حرفه ای و اصولی برپا شود.

معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران بر لزوم رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی مصوب ستاد کرونا تاکید کرد و افزود: بازدیدکنندگان به محض ورود به محیط نمایشگاههای بین المللی تهران، از طریق دستگاه‌های تب سنج، ناظرین بهداشتی و پزشک بهداشت غربالگری وکنترل می‌شوند، از سوی دیگر ناظرین ستاد ملی کرونا نیز از نمایشگاهها بازدید و نظارت خواهند کرد، ضمن اینکه محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران فضایی گسترده و هشتاد هکتاری است که اگر محوطه‌ی سالن اجلاس سران را نیز در نظر بگیریم ۱۲۰ هکتار می شود و این محیط نسبتا بزرگ سبب رعایت فاصله‌های اجتماعی  در زمان برگزاری نمایشگاهها می شود.

قنبری در ادامه افرود: سقف بلندسالن ها، تغییر شیوه ساخت غرفه ها برای ایجاد راهروهای عریض تر، کاهش افراد ویزیتور و اینفورمیشن در غرفه ها از جمله راهکارهایی است که برای برگزاری امن نمایشگاهها در نظر گرفته ایم.

وی در پایان با اظهار خوشبینی نسبت به کاهش اپیدمی کرونا و بهبود فضای کسب و کار تصریح کرد: امیدواریم در سال 1400  با همکاری دست اندرکاران و فعالان صنعت نمایشگاهی اتفاقات مثبتی را برای این صنعت رقم بزنیم.