نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

وضعیت نامطلوب شرکت های غرفه ساز به دلیل عدم برگزاری نمایشگاهها

منوچهر جعفری زاده رئیس انجمن غرفه سازان تهران در گفت و گو با پایگاه خبری اخبار نمایشگاهها مطرح کرد: وضعیت نامطلوب شرکت های غرفه ساز به دلیل عدم برگزاری نمایشگاهها

صنعت نمایشگاهی به عنوان یک صنعت مهم و حیاتی در اقتصاد جهانی مطرح است و از آن به عنوان موتور محرک تولید و اقتصاد یاد می شود، در کشور ما نیز بیش از ۳۳ هزار فرصت شغلی، مستقیم و با واسطه به صنعت نمایشگاهی وابسته است. شرکت های غرفه ساز نیز یکی از پایه های مهم این صنعت هستند، که با توجه به تعطیلی صنعت نمایشگاهی، شرایط اقتصادی برای بسیاری از فعالان این حوزه سخت و دشوار شده است.

منوچهر جعفری زاده رئیس انجمن غرفه سازان تهران با بیان این مطالب به خبرنگار اخبار نمایشگاهها افزود: با تعطیلی نمایشگاهها در 14 ماه گذشته به دلیل اپیدمی کرونا شرکت های غرفه ساز با عدم ورود منابع مالی حاصل از کار خود مواجه شده اند و به ناچار سیاست های کاری خود را تغییر داده اند.

رئیس انجمن غرفه سازان تهران شرایط مالی شرکت های غرفه ساز را نامطلوب توصیف و تصریح کرد: تعطیلی صنعت نمایشگاهی بسیاری از شرکت های غرفه ساز را تحت تاثیرقرار داده است؛ وی ادامه داد: بعضی از شرکت ها در جستجوی بازارهای جایگزین کاری، وارد عرصه های دیگر شغلی شده اند و برخی دیگر به ناچار مجموعه خود را کوچک کرده اند و نسبت به مدیریت هزینه اقدام نموده اند، و با کمال تأسف تعدادی از شرکت های غرفه ساز به کلی از صحنه خارج شدند.

جعفری زاده با اشاره به اقدامات و حمایت های انجمن غرفه سازان در این برهه زمانی از فعالان و شرکت های غرفه ساز خاطرنشان کرد: انجمن غرفه سازان از اسفندماه سال ۹۸ با آغاز پاندمی کرونا و تعطیلی نمایشگاه ها با مکاتبات، جلسات، برگزاری اتاق های فکر و اقدامات خلاقانه ای مانند جمع آوری ۹۰۰ امضاء در ذیل طومار حمایت از صنعت نمایشگاهی، سعی در کم کردن بار مشکلات اعضای خود کرد.

وی ادامه داد: اما متأسفانه با ادامه دار شدن بحران حاصل از این بیماری و معضلات اقتصادی که در حال حاضر گریبانگیر کشور شده است، گشایش چندانی در شرایط ایجاد نشده است.

رئیس انجمن غرفه سازان تهران شرایط موجود را برای فعالان صنعت نمایشگاهی کشور نامطلوب توصیف کرد و گفت: به طور کلی به نظر می رسد در شرایط حاضر با توجه به دورنمای اقتصادی کشور، صنعت نمایشگاهی در بلاتکلیفی کامل به سر می برد و این شرایط به هیچ عنوان مطلوب فعالان و شاغلان صنعت نمایشگاهی نیست.

جعفری زاده با اشاره به راهکارهای برون رفت از بن بست کنونی تاکید کرد: برای آینده صنعت نمایشگاهی و حفظ مشاغل و شرکت های فعال در این صنعت، نخستین الویت امروز، بازگشایی نمایشگاه ها در مرحله بعد بهبود وضعیت بنگاه های اقتصادی کشور و در نهایت حضور کشورهای خارجی در نمایشگاهها است.

وی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه این تصمیمات و موارد فوق نیز خارج از حیطه اختیارات انجمن غرفه سازان است و می بایست مدیران بالادستی با اهتمام بیشتری نسبت به بهبود شرایط و رفع موانع با هدف سروسامان دادن به وضعیت شرکت های خصوصی شاغل در حوزه های مختلف صنعت نمایشگاهی، اقدام نمایند.

جعفری زاده در پایان با بیان اینکه در سال گذشته، 25 جلسه مشترک بین انجمن غرفه سازان با مدیران شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ج.ا.ایران با رویکرد اصلاح دستورالعمل های جاری مربوط به غرفه سازی و بروز رسانی آنها برگزار شده است؛ افزود: انجمن غرفه سازان با همکاری شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران، دست به تدوین دستورالعمل جدید غرفه سازی در دو بخش خودساز و پیش ساخته زده است که منتظر تایید و تصویب آن در هیأت مدیره شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی جمهوری اسلامی ایران هستیم.