نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اصلاح دستورالعمل صدور مجوز برای شرکت‌های غرفه‌ساز/ به دنبال کاهش هزینه‌های غرفه‌سازی هستیم

سید حسین میرظفرجویان معاون فنی و مهندسی شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی ج. ا. ایران خبر داد: اصلاح دستورالعمل صدور مجوز برای شرکت‌های غرفه‌ساز/ به دنبال کاهش هزینه‌های غرفه‌سازی هستیم

سال گذشته به دلیل مشکلات ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا، فعالیت‌های نمایشگاهی با رکود مواجه شد اما از اواسط نیمه دوم سال با حضور دکتر زمانی مدیرعامل جدید شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی، برگزاری نمایشگاه‌ها رونق گرفت و به تبع آن فعالیت‌های معاونت فنی و مهندسی در بخش‌های غرفه‌سازی، زیرساختی و نظارتی نیز افزایش یافت.

سید حسین میرظفرجویان معاون فنی و مهندسی شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی ج. ا. ایران در گفت و گو با پایگاه خبری اخبار نمایشگاه‌ها به تشریح فعالیت‌های معاونت فنی و مهندسی شرکت سهامی نمایشگاه‌ها در سال گذشته و نیز برنامه‌های سال جاری پرداخت.

میرظفرجویان با اشاره به ارائه خدمات فنی به مشارکت کنندگان، بازدیدکنندگان و فعالیت‌های زیرساختی در معاونت فنی و مهندسی گفت: در سال 99 اقدامات زیادی از جمله بازسازی کامل آشپزخانه، سردخانه، موتورخانه، رستوران بزرگ، معماری سالن‌ها، تاسیسات برقی و مکانیکی، نگهداری سالن‌ها، ابنیه‌ها، لکه‌گیری آسفالت‌ و رنگ آمیزی بعضی از سالن‌ها انجام گرفت.

او در ادامه به برنامه‌های معاونت فنی و مهندسی در سال جاری اشاره و تصریح کرد: برای افزایش کمی و کیفی فعالیت های معاونت فنی و مهندسی اقدامات زیادی را در دستور کار قرار داده‌ایم از جمله در بخش نوسازی و بهسازی، ساخت سالن‌های جدید مورد بررسی قرار گرفت و پس از مشاوره‌های تخصصی، سالن‌های 17 و گروه 20 طراحی و اسناد آن نیز آماده گردید که جهت جذب سرمایه گذار اقدام شده است، علاوه بر این به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای ساخت سالن‌های جدید و با کیفیت نمایشگاهی نیز هستیم.

معاون فنی و مهندسی شرکت سهامی نمایشگاه‌ها رونمایی از نرم‌افزار کامل و جامع غرفه‌سازی را یکی از دستاوردهای معاونت فنی و مهندسی برشمرد و عنوان کرد: این نرم‌افزار در اواخر اردیبهشت همزمان با برگزاری نمایشگاه‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید و با استفاده از آن بخش زیادی از فعالیت‌ها در حوزه مدیریت طراحی و معماری داخلی اعم از صدور مجوز، تایید نقشه‌ها و نظارت بر فعالیت‌ها به صورت غیرفیزیکی انجام خواهد شد.

او کاهش هزینه‌های غرفه‌سازی را یکی از مهمترین برنامه‌های معاونت فنی و مهندسی دانست و افزود: قصد داریم کف سالن‌ها را به گونه‌ای طراحی کنیم که نیازی به موکت نباشد، این موضوع علاوه بر کاهش هزینه‌ها به افزایش ماندگاری سالن‌ها نیز کمک می‌کند. همچنین دستورالعمل صدور مجوز برای شرکت‌های غرفه‌ساز اصلاح شد و پس از تصویب در هیات مدیره ابلاغ و مجوزهای جدید غرفه‌سازی بر اساس این دستورالعمل صادر می‌شود.

میرظفرجویان در بخش دیگری از صحبت‌های خود به انعقاد قرارداد همکاری با دانشگاه بوعلی اشاره کرد و افزود: این دانشگاه راهکارهایی برای کاهش مصرف انرژی و مدیریت سبز را ارایه خواهد کرد و همچنین قرارداد همکاری با پژوهشگاه مواد و انرژی نیز انجام پذیرفته که در خصوص مطالعه و ارائه راهکارهای کاهش مصرف انرژی است.

معاون فنی و مهندسی شرکت سهامی نمایشگاه‌ها، اصلاح هندسی مسیر در شمالی نمایشگاه به منظور سهولت بیشتر در تردد را از دیگر برنامه‌های این معاونت برشمرد و گفت: اصلاح هندسی مسیرها باعث کاهش بار ترافیکی این محدوده در ایام برگزاری نمایشگاه‌ها خواهد شد.

به گفته میرظفرجویان، اصلاح نواقص و ایمن‌سازی سازه‌های نمایشگاهی، ساماندهی و بهینه‌سازی نمادهای محیطی، بهینه‌سازی تابلوهای راهنمایی، نیکمت‌ها، ایستگاه‌ها و استفاده از فضای درون سالن‌ها برای تبلیغات از دیگر برنامه‌های معاونت فنی و مهندسی در سال جاری به شمار می‌رود.

او در پایان با اشاره به وجود بیش از 40 موتورخانه در مجموعه شرکت سهامی نمایشگاه‌ها تاکید کرد: به دنبال دریافت اصل استاندارد ایمنی دیگ های موجود در موتورخانه ‌ها از سازمان ملی استاندارد هستیم.