نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

همایش فرصت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری در صنعت مبلمان برگزار شد

همایش فرصت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری در صنعت مبلمان با رویکرد صادرات روز پنجشنبه ۱۵ تیرماه با همکاری گروه بازرگانی اطلس و شرکت پیشگامان تجارت مبلمان فیپکو در سالن کنفرانس شماره ۱ محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

به گزارش اخبار نمایشگاه ها، این همایش روز پنجشنبه ۱۵ تیرماه با حضور روح الله ایزدخواه عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، علی رسولیان معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علیرضا عباسی رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان تهران، جمعی از مدیران نمایشگاه بین‌المللی و فعالان صنعت مبلمان خارجی برگزار شد.

عباسی، رئیس اتحادیه درودگران و تولیدکنندگان مبلمان تهران، با تأکید بر اهمیت برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در رونق صادرات، اظهار داشت: صنعت مبلمان، علیرغم ایجاد اشتغال زایی و سودآوری سریع، با صادرات ۷۰ میلیون دلاری در سال، از جایگاه مطلوبی برخوردار نیست.
عباسی بیان کرد: وضعیت تولیدکنندگان صنعت مبلمان به طور کلی خوب نیست و با مشکلاتی همچون افزایش قیمت مواد اولیه برای تولید، مشکلات در تامین مواد اولیه و ایجاد انحصار توسط تامین کنندگان، و قطعی برق در شهرک‌های صنعتی روبرو است.
وی در ادامه تقاضا کرد دولت بیشترین حمایت را از فعالان این صنعت به عمل آورد.

در ادامه، علی رسولیان معاون وزیر صمت گفت: بیش از ۸۵ درصد نیاز کشور در حوزه مبلمان در داخل کشور تولید می‌شود.

وی ادامه داد: البته بیش از ۶۵ درصد تولید مبلمان دنیا را چند کشور محدود انجام می‌دهند و با توجه به توانمندی و تخصصی که در کشور وجود دارد، می‌توانیم در این حوزه در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم.

معاون وزیر صمت به سفر خود به کشور چین اشاره و خاطرنشان کرد: دیداری که با معاون وزیر صنعت و تجارت کشور ویتنام در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین‌المللی صنایع کوچک و متوسط چین داشتم با موفقیت‌های این کشور در این حوزه آشنا شدم. باید با مدل‌های نوین و موفق دنیا ارتباط بگیریم، در این حوزه ارتباط‌گیری واحدهای کوچک و متوسط و کسب‌وکارها با همتایان خود در کشورهای توسعه‌یافته دنیا بسیار ضروری است.

رسولیان با تأکید بر اینکه در حوزه صادرات با تشکیل کنسرسیوم‌های صادراتی جای کار بسیاری وجود دارد، یادآور شد: همچنین خوشه‌های صنعتی در حوزه مبلمان باید تقویت شود. ۱۵ خوشه صنعتی مبلمان در کشور شناسایی شده است، هفت خوشه صنعتی اجرا شد و چهار خوشه صنعتی نیز در حال اجرا است.

وی ادامه داد: شهرک‌های صنعتی تخصصی الگوهای موفق بازاریابی و نتیجه تمرکز روی خوشه‌های صنعتی و زنجیره‌ای ارزش با نگاه به سرمایه‌گذاری با مبانی علمی است که حرکت در این راستا و این مهم در دستور کار است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تصریح کرد: همچنین در بخش هایی که استعداد و ظرفیت‌های لازم برای تکمیل زنجیره ارزش یک صنعت وجود داشته نواحی صنعتی به وجود می‌آوریم.

وی، آموزش، تحقیق و توسعه را فاکتور بسیار مهمی برای رقابت صنعتی با کشورهای دنیا دانست و افزود: از حضور شرکت‌های کوچک و متوسط در نمایشگاه‌های تخصصی خارجی و ایجاد پاویون‌های تخصصی، حمایت‌های لازم را به عمل می‌آوریم.

هیئت های تجاری بلندمرتبه از کشورهای اقلیم کردستان عراق، افغانستان، ترکیه، هند، پاکستان، لبنان، سوریه، قطر، روسیه، قزاقستان و ازبکستان نیز مهمانان ویژه این همایش بودند.

در این همایش برخی فعالان اقتصادی و رؤسای انجمن‌ها و تشکل‌های تخصصی در حوزه مبلمان به بیان مهم‌ترین نقطه‌نظرات خود در حوزه‌های مختلف پرداختند. همچنین از فعالان برتر حوزه مبلمان در بخش‌های مختلف تولید، آموزش، طراحی، صادرات، دانش‌بنیان و… تجلیل شد.

رسولیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان این همایش از نمایشگاه صنعت مبلمان بازدید کرد و از نزدیک در گفت و گو با فعالان و دست‌اندرکاران این حوزه در جریان مهم‌ترین دغدغه‌ها، مسایل، توانمندی‌ها و مشکلات آنها قرار گرفت.