نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
گفت و گو با مسعود امین نائب رئیس هیات مدیره شرکت مهندسی تکین - نمایشگاه صنعت برق

شرکت تکین تامــیـــــن کننده به روزترین تجهیزات در حوزه صنعت برق

مسعود امین نائب رئیس هیات مدیره شرکت مهندسی تکین:

شرکت تکین تامــیـــــن کننده به روزترین تجهیزات در حوزه صنعت برق

مهندسی تکین با نزدیک به دو دهه سابقه یکی از شرکت های برتر در زمینه توسعه و نوسازی صنعت برق کشور است در حاشیه نمایشگاه بیستم صنعت برق با مسعود امین نائب رئیس هیات مدیره شرکت مهندسی تکین به گفت و گو نشسته ایم که در ادامه می خوانید:

خودتان را برای مخاطبان ما معرفی کنید؟

من مسعود امین نائب رئیس هیات مدیره شرکت مهندسی تکین هستم. در حال حاضر در مقطع دکترای مهندسی هوافضا مشغول به تحصیل هستم و همچنین کتاب عوامل انسانی و افزایش تولید را تالیف کرده ام. از دیگر فعالیت های علمی بنده می توان به ثبت مقاله بررسی اثرات ناهنجارهای اجتماعی و فرهنگی بر رفتار سازمانی مولف کتاب عوامل انسانی و افزایش تولید اشاره کرد.

تاریخچه شرکت مهندسی تکین را شرح دهید؟

شرکت مهندسی تکین در اواخر سال 1383 با هدف بهبود کمی و کیفی خدمات توسعه و نوسازی صنعت برق کشور تاسیس شد. شرکت ما با داشتن تجربه مدیریتی در زمینه صنعت برق و با در اختیار گرفتن دانش و امکانات فنی و اجرایی دیدگاههای خود را در ایجاد سازمانی مستقل و پویا، کارآ و مجهز استوار کرده است.از سوی دیگر تکین  با اتکا به بسیج کارشناسان ایرانی، افزایش ظرفیتهای طراحی و مهندسی، مدیریتی درخشان را در کارنامه عملکرد خود به ثبت رسانده است. تکین در جهت رسیدن به اهداف شرکت و نیز تأمین نیازهای متنوع کارفرمایان در کلیه رشته های صنعت برق همواره  بالاترین کیفیت با پایین ترین قیمت تمام شده و کوتاهترین زمان ممکن را مد نظر خود قرار داه است.

شرکت مهندسی شایان تکین در ابتدا فعالیت خود  را در منطقه میدان امام حسین آغاز کرد و درسال 1396 مجموعه به منطقه  دزاشیب منتقل شد.

شرکت شما در چه زمینه ای فعالیت دارد؟

مهندسی تکین در زمینه امور مهندسی طراحی و اجرای پروژه های تولید انتقال و توزیع نیروی برق و مخابرات پس ازاخذ مجوز امور ساختمانی صنعتی و اداری و مسکونی فعالیت دارد.

شرکت ما خط مشی خود را افزایش رضایت مشتریان از طریق اجرای پروژه های با کیفیت بهتر قیمت مناسب تر و تحویل بموقع، جلب رضایت ذینفعان شامل سهامداران و کارکنان شرکت، توسعه کسب و کار جدید و جذب سرمایه گذار به منظور استفاده بهینه از منابع، افزایش بهره وری شرکتهای گروه، توسعه منابع انسانی کارآمد متخصص و توسعه فرهنگ ایمنی و بهداشت و حفاظت از محیط زیست اعلام کرده است.

 برای دستیابی به این اهداف تکین استانداردهای بین المللی را به عنوان الگو انتخاب کرده است  و کلیه قوانین و مقررات ملی را رعایت کرده و بهبود مستمر را سرلوحه کار خود قرار داده است. همچنین ما  همه کارکنان خود را ملزم به رعایت این استانداردها کرده ایم.

چه ارزیابی از جایگاه مهندسی تکین در صنعت برق دارید؟

قطعا در دنیای امروز، شرکت هایی در عرصه تجارت موفق ترند که نگرشی فراتر از دنیای محدود پیرامون داشته باشند و به نیازهای جامعه اقتصادی نگاهی عمیق داشته و در عرصه بین المللی تلاش کنند.

این رویکرد با اتکا به فناوری نوین، کسب دانش روز، بهره مندی از تخصص و تجربه و تبیین استراتژی های بلند مدت به دست می آید. اگر امروز از شرکت مهندسی تکین به عنوان یکی از شرکت های توانمـــنـــد در حــوزه صنعــت بــــرق یاد می شود، معلول همین نگاه تخصصی و فراملی است.

این شرکت با قریب به دو دهه فعالیت در حوزه صنعت برق از جمله پست های فشار قوی، خطوط انتقال فشار قوی، نیروگاه های خورشیدی، اجرای پروژه های EPC و EPCF تلاش کـــرده است تا بهتــرین کیفیـــت را در کمـتـــریــــن زمـــان ممــکـــن و تامــیـــــن به روزترین تجهیزات در حوزه صنعت برق برای همگان به ویژه هم میهنان عزیز فراهم آورد.

از طرفی حفـــــظ رهآورد گذشتـــه و هم سویی با چالش های پیش رو، مستلزم نگرشی جامع به تمامی عوامل دخیل در این صنعت، ارتقای مستمر کمی و کیفی خدمات، بهره مندی از دانش و فناوری های نوین جهانی و تلاش مستمر همکاران این شرکت است و من بسیار امیدوارم که بتوانیم با اتکا به خداوند متعال و تکیه بر تخصص و تجربه همکاران سخت کوش نقش موثری در عرصه ارائه خدمات در عرصه ملی و بین المللی بر عهده داشته باشیم

چه برنامه هایی را برای پیشبرد اهداف خود مد نظر دارید؟

هدف اصلی شرکت در ابعاد مختلف تولید پیمانکاری-خدمات بازرگانی و سرمایه گذاری بوده است این چهاررکن که شرکت بر مبنای آن فعالیتش را شروع کرد هرکدام ابعاد بسیار گسترده ای دارد.

نظرتان در زمینه تبدیل انرژی به انرژی های تجدیدپذیر پاک چیست؟

در سال‌های اخیر بازار انرژی‌های تجدیدپذیر و نیز چارچوب سیاست‌های حاکم، به‌سرعت درحال‌توسعه و پیشرفت بوده است و تحقق ۱۷۷ گیگاوات ظرفیت نصب‌شده‌ی جدید با سرمایه‌گذاری جهانی بیش از ۲۸۲ میلیارد دلاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در سال ۲۰۱۹ میلادی (با ۱درصد افزایش نسبت به سال قبل از آن) مجموع ظرفیت جهانی نصب‌شده نیروگاه‌های تجدیدپذیر به ۲۵۳۳ گیگاوات رسیده است.
نیروگاه‌های بادی و خورشیدی به ترتیب با ۶۲۲ و ۵۸۴ گیگاوات بیشترین ظرفیت را در بین منابع انرژی‌های تجدیدپذیر به خود اختصاص داده‌اند. بر اساس پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته در سناریوی نقشه راه انرژی‌های تجدیدپذیر (REmap) که از سوی آژانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر (IRENA) ارائه شده، سهم انرژی‌های تجدیدپذیر تا سال۲۰۳۰ میلادی می‌تواند به بیش از ۳۰ درصد در سبد انرژی دنیا برسد که این امر در سایه تکنولوژی‌هایی که در حال حاضر در دسترس هستند امکان‌پذیر است که افزایش بهره‌وری انرژی و همچنین بهبود دسترسی به انرژی می‌تواند سهم انرژی‌های تجدیدپذیر را در ترکیب انرژی جهانی به ۳۶ درصد هم برساند.

چه ارزیابی از صنعت برق دارید؟

در حال حاضر که بخشی از قرارداد‌های سرمایه‌گذاری خارجی در بخش برق به دلیل تحریم‌ها به کلی فراموش یا متوقف شده است. به عنوان مثال، ۶ الی ۷ میلیارد یورو قرارداد‌های فاینانس در بخش تولید منعقد شده بود که متوقف شد یا بخش خصوصی ۴۰۰۰ مگاوات قرارداد به صورت فاینانس منعقد کرده بود که ادامه آن با مشکل مواجه شد.

صنعت برق برای پاسخ دادن به نیاز سال‌های آتی، نیاز به بازیابی و رشد ظرفیت نیروگاهی دارد که منتفی شدن این قرارداد‌ها به منزله زیان کامل برای بخش برق است. هرچند که بخشی از این تحریم‌ها هم در نهایت خود را روی افزایش قیمت تمام شده و کاهش توان داخل برای تامین قطعات موردنیاز نشان می‌دهد.