حمیدرضا حیدری بنی مدیرعامل شرکت فنی مهندسی و بازرگانی ستایش:
اولین خط تولید آپ کست مس به روش عمودی در ایران را ساخته ایم
شرکت فنی مهندسی و بازرگانی در سال 1378 فعالیت خود را در شهرکرد آغاز کرد و موفق به تامین دستگاهها و خطوط سیم و کابل با کیفیت بالا در کشور شده است به مناسبت برگزاری بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق با حمیدرضا بنی مدیرعامل این شرکت گفت و گو کرده ایم که در ادامه می خوانید:
خودتان را معرفی کرده، سوابق اجرایی و مدیریتی تان را شرح دهید؟
من حمیدرضا حیدری بنی متولد سال 1349 در شهرکرد هستم که از سال 1379 فعالیت خود را در صنعت سیم و کابل شروع کرده ام. اولین تجربه مدیریتی من از سال 1380 با تاسیس و ساخت کلیه دستگاه های شرکت ریخته گری مالیبل شهرکرد آغاز شد.
خط تولید شرکت مالیبل شهرکرد که توسط اینجانب ساخته شد، اولین خط تولید آپ کست(up cast) مس به روش عمودی در ایران است که توسط اینجانب طراحی، ساخت و راه اندازی شد.
فعالیت شرکت را برای مخاطبان نشریه شرح دهید و از دستاوردهای تان بگویید؟
در سال 1387 با تاسیس شرکت فنی مهندسی و بازرگانی ستایش شهرکرد فعالیت خود را در امر مشاوره، ساخت، خرید، نصب و راه اندازی خطوط سیم و کابل ادامه دادم.
شرکت ما با داشتن کادر مجرب و متخصص و اجرای پروژه های متعدد موفق شده است گامی موثر در ارتقا سطح کیفی و کمی ماشین آلات واحد های تولیدی داخل و محصولات آنها داشته باشد. همچنین شرکت ستایش یکی از شرکت های مجرب در تامین دستگاهها و خطوط سیم و کابل با کیفیت بالا در ایران است که سرعت بالا در تامین و تجهیز، قیمت کمتر نسبت به نمونه های وارداتی، نصب و راه اندازی دستگاه ها و خدمات پس از فروش از ویژگی های بارز ستایش است. یکی از دستاوردهای این شرکت ساخت خط تولید ریخته گری پیوسته است که برای تولید مفتول مس بدون اکسیژن کاربرد دارد.
چه برنامه ای برای توسعه فعالیت شرکت دارید؟
با توجه به اینکه این شرکت ما برای اولین بار اقدام به ساخت 2 خط تولید کشش هیدولیک و بانچر 630Ø نموده است به همین دلیل ارائه این ماشین آلات انگیزه خوبی خواهد بود که مصرف کننده در صنعت سیم و کابل از ماشین آلات ایرانی استفاده کند.
برای توسعه کار و تولید چه مشکلاتی دارید ؟
براي توسعه باید به گونه ای اقدام کرد که فعالیت دیگر رقبا در دنیا مد نظر قرار گیرد از صدور مجوزهاي توليد بدون هرگونه كارشناسي در خصوص ظرفيت توليد واقعي جلوگيري شود و همچنین از افزايش كارگاههاي توليدي غیرمجاز جلوگيري شود تا توليد كننده اصلي و باتجربه و قديمي بتواند با كيفيت كار كند و موانع از جلو پاي توليدكننده برداشته شود و مورد حمايت قرار گيرد و به وي امتياز داده شود، و همچنین ارائه تسهیلات کافی و لازم در زمینه روند واردات مواد اولیه ای که در داخل کشور توانایی ارائه آن وجود ندارد. تلاش در جهت ایجاد ثبات در اقتصاد و قیمتها در بازار و ارائه بـودجه لازم به ارگان ها و نهادهای دولتی به منظور اجرای پروژه ها و ادامه قراردادهایی که به علت کمبود ندینگی متوقف شده اند.
دوران تحریم و رکود اقتصادی را چگونه مدیریت کردید ؟
صنایع به عنوان هسته اصلی ایجاد کسب و کار در کشور می بایست با تلاش مضاعف در شرایط و بحران اقتصادی از طرق مختلف اعم از ایجاد طرحهای توسعه جدید و ارائه خدمات و محصولات جدید و غیره نقش خود را ایفاد نماید و این شرکت نیز خود را از این مهم مستثنی ندانسته و با ایجاد سالنهای تولید جدید و نوسازی ماشین آلات و تجهیزات مدرن و بالا بردن تنوع تولیدات خود سعی در رونق کسب و کار داشته است و دولت و مؤسسات مالی از جمله بانکها می بایست به ارائه تسهیلات با صرفه اقتصادی و هماهنگی و همکاری با صنایع در کنار تولیدکنندگان به عنوان مشوق اصلی اتخاذ تصمیم و اقدام نمایند.