نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان منزل ظرفیت و تنوع اقتصاد ایران را در اوج تحریم‌ها به نمایش گذاشت تلاش HOMEX2019 برای نوآوری، فناوری و صادرات

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان منزل HOMEX2019 روز سه‌شنبه 15 مرداد 98 ‌با حضور معاونان امور صنایع و بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا.ایران و مدیران اتحادیه و انجمن‌های مختلف صنعت مبلمان کشور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران گشایش یافت.
در این نمایشگاه، بیش از ۳۰۰ شرکت و واحد تولیدی کوچک و بزرگ از مناطق مختلف کشور جدیدترین تولیدات و خدمات خود را به نمایش گذاشته‌اند که نشان‌دهنده ظرفیت و تنوع و صلابت بخش‌های مختلف اقتصاد و صنعت کشور حتی در شرایط دشوار تحریم است.
در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان منزل رویداد های مختلف جانبی در سه حوزه نوآوری، فناوری و صادرات مبل و در یک سالن اختصاصی برگزار می‌شود.
همچنین در نمایشگاه امسال مرکز ویژه‌ای به نام «پاویون صادراتی» دایر شده که در آن علاوه بر حضور ۱۰ برند اصلی صادراتی مبلمان، بخشی نیز به عنوان «پاویون نوآوری» برای کسب و کارهای نوپا و برخط (آنلاین) حوزه مبلمان و مراکز دانشگاهی و علمی با تمرکز بر نقش کلیدی فناوری‌های نوین در عرصه تجارت مبلمان، ایجاد شده است.
در این سالن رویدادهای متعدد و متنوعی از جمله بیش از ۲۰ کارگاه آموزشی و پنل تخصصی رایگان و همچنین نخستین رویداد استارتاپی مبلمان و دکوراسیون برگزار می شود. همچنین یک بخش VIP برای برگزاری جلسات رو در رو (B۲B) بین فعالان صنعت مبلمان در این سالن در نظر گرفته شده است.
بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان منزل با مجوز رسمی سازمان توسعه تجارت و توسط اتحادیه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران در فضایی به وسعت بیش از ۴۰ هزار متر مربع برگزار شده و مشارکت‌کنندگان در آن، تولیدات و خدمات خود را در ۲۴ سالن نمایشگاهی به صورت تفکیکی و تخصصی به نمایش گذاشته‌اند امور اجرایی این نمایشگاه به عهده شرکت برنامه‌ریزی نمایشگاهی بانیان امید می‌باشد.
گردش مالی 30 هزار میلیارد تومانی
در حاشیه این مراسم رئیس اتحادیه درودگران و مبل‌سازان تهران در گفت وگو با ایرنا، کمبود نقدینگی و دشواری تامین آن، کیفیت پایین پارچه‌های رومبلی ایرانی، وجود مافیای پارچه رومبلی و سنگ‌اندازی سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی و شهرداری‌ها در مسیر تولید را از جمله مشکلات این صنعت عنوان کرد.
«عبدالحسین عباسی»‌ همچنین به انتقاد از چگونگی اخذ مالیات بر ارزش افزوده پرداخت و گفت:‌ این مالیات در سراسر زنجیره تولید از چوب فروش، رنگ کار، رویه کوب، مبل ساز و غیره گرفته می‌شود که نتیجه مسلّم آن گران شدن محصولات نهایی و از درست رفتن بازار فروش است. به گزارش ایرنا، اکنون در کل کشور بیش از ۵۰ هزار واحد صنفی تولیدی در این صنعت فعال هستند و برای بیش از ۱۱۷ هزار نفر در این کارگاه‌ها امکان اشتغال فراهم شده است و مهم‌ترین فعالان بازار و صنعت مبلمان ایران کارگاه‌های کوچکی هستند که در گوشه و کنار ایران به کار مشغول هستند.
بازار مبلمان ایران سالیانه بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد و در حال حاضر ارزش صادراتی کشورمان در این حوزه سالیانه ۲۵ میلیون دلار برآورد شده است و کشورهای عراق، قزاقستان، آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، افغانستان، تاجیکستان، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و اوکراین به عنوان عمده کشورهای مقصد صادرات مبلمان ایران شناخته می شوند. بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان منزل تا پایان روز جمعه (۱۸ مرداد ماه) هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آماده بازدید
علاقه‌مندان است.