نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

مجتمع فولادی روی‌اندود کاوه، با توسعه ظرفیت تولید، جایگاه خود را در بازار تثبیت می‌کند

مهدی حدادزاده، مدیرعامل شرکت مجتمع فولادی روی‌اندود کاوه: مجتمع فولادی روی‌اندود کاوه، با توسعه ظرفیت تولید، جایگاه خود را در بازار تثبیت می‌کند.

مدیرعامل شرکت مجتمع فولادی روی‌اندود کاوه، از راه‌اندازی دو خط تولید جدید ورق گالوانیزه خبر داد.

مهدی حدادزاده، مدیرعامل شرکت مجتمع فولادی روی‌اندود کاوه، در گفت‌وگو با نشریه اقتصاد و نمایشگاه، گفت: مجتمع فولادی روی‌اندود کاوه از سال 1373 به‌عنوان اولین تولیدکننده ورق گالوانیزه در ایران، فعالیت خود را آغاز کرد.

وی افزود: این مجتمع در بازار ایران، سهم قابل توجهی را به خود اختصاص داده است و در میان شرکت‌های خصوصی فعال در این حوزه، جایگاه مناسبی دارد.

حدادزاده با اشاره به کیفیت محصولات این شرکت، عنوان کرد:  محصولات ما از لحاظ کیفیت، در سطح بالایی هستند و حرفی برای گفتن در بازار دارند. ما همواره تلاش می‌کنیم تا با استفاده از بهترین مواد اولیه و تجهیزات پیشرفته، محصولاتی با کیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی تولید کنیم. ما تمامی استانداردهای لازم اخذ نموده‌ایم. این استانداردها، تضمین‌کننده کیفیت محصولات ما هستند و به مشتریان اطمینان می‌دهند که محصولات ما از بالاترین کیفیت برخوردار هستند. ما همواره در تلاش هستیم تا با ارائه محصولات باکیفیت و مطابق با نیاز مشتریان، جایگاه خود را در بازار ایران و جهان تثبیت کنیم.

وی افزود: خط جدید گالوانیزه کارخانه از سال 1392 شروع به فعالیت کرد و ظرفیت تولید آن 150 هزار تن در سال است. این خط جدید، با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا، امکان تولید ورق گالوانیزه با کیفیت بالاتر و قیمت رقابتی‌تر را فراهم کرده است. همچنین خط تولید نورد سرد نیز در آذرماه سال گذشته افتتاح شد.

مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد روی‌اندود کاوه در خصوص صادرات محصولات این مجموعه، اظهار داشت: در حال حاضر، محصولات این مجموعه به کشورهای عراق، ارمنستان، افغانستان، ترکمنستان و چند کشور دیگر صادر می‌شوند. با این حال، به دلیل عدم حمایت از صادرات ورق‌های فولادی، گسترش صادرات این محصولات بسیار دشوار است.

او با اشاره مشکلات صنعت فولاد عنوان کرد: مهم‌ترین چالشی که صنعت فولاد با آن مواجه است، قیمت‌گذاری دستوری و عرضه‌های محدودکننده است که از سوی دولت تعیین می‌شود. این سیاست‌ها، منجر به کاهش انگیزه تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت محصولات می‌شود. مشکل بعدی، چالشی است که از سوی بانک‌ها ایجاد شده است. عدم تأمین نقدینگی لازم از سوی بانک‌ها، باعث کمبود نقدینگی در شرکت‌های فولادی شده است. این کمبود نقدینگی، تولیدکنندگان را مجبور می‌کند تا مواد اولیه مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه کنند که هزینه تولید را افزایش می‌دهد. مورد بسیار مهم دیگر، صدور بی‌رویه مجوز تولید ورق‌های گالوانیزه و ورق سرد نورد بدون در نظر گرفتن امکان فروش آن‌ها است.

حدادزاده در انتها درمورد هدف از حضور در بیستمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی، گفت: در این نمایشگاه، تصمیم داریم دستاوردهای جدید مجموعه را از جمله راه‌اندازی خط تولید ورق‌های گالوانیزه 300 هزار تنی و 250 هزار تنی را اعلام کنیم.