سید ابراهیم حسینی، مدیرعامل شرکت بهشیر نجم حسام: کیفیت بالای محصولات ما، موجب شده است سهم زیادی از بازار کشور را در اختیار داشته باشیم
اولین نقطة قوت محصولات شرکت بهشیر نجم حسام، سابقة طولانی حضور ما در صنعت لبنیات است و دومین ویژگی محصولات ما، کیفیت بالای آنها است که از ابتدای کار، به آن توجه ویژهای داشتهایم. یکی دیگر از مهمترین ویژگیهای مجموعة ما، مشتریمداری قوی و مؤثر است؛
سید ابراهیم حسینی مدیرعامل شرکت بهشیر نجم حسام، در گفتوگو با نشریه اقتصاد و نمایشگاه در نمایشگاه ایران آگروفود 1402 گفت: شرکت بهشیر نجم حسام از سال 1390 تا سال 1398 در بخش تولید بستنی فعالیت نمود؛ و سپس محصولاتی مانند کره گیاهی و حیوانی را نیز به خط تولید خود افزود. در سال 1401 نیز کارخانه دوم مجموعه برای تولید خامه قنادی افتتاح شد.
وی افزود: در حال حاضر، کره گیاهی تولید شده توسط شرکت بهشیر نجم حسام، 12 درصد از بازار کشور را به خود اختصاص داده است و همچنین، در بخش فروش خامه قنادی نیز در تمام استانها شعبه داریم.
ابراهیم حسینی با اشاره به مزیت رقابتی و ویژگیهای محصولات شرکت بهشیر، عنوان نمود: اولین نقطة قوت محصولات ما، سابقة طولانی حضور ما در صنعت لبنیات است و دومین ویژگی محصولات ما، کیفیت بالای آنها است که از ابتدای کار، به آن توجه ویژهای داشتهایم. یکی دیگر از مهمترین ویژگیهای مجموعة ما، مشتریمداری قوی و مؤثر است؛ بهصورتی که توانستیم طی کردن مسیری که برای برندینگ محصولاتمان در حدود ده سال طول میکشید را با مشتریمداری و توجه به سلیقة مخاطب، در دو سال طی کنیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر بخواهم بهطور خلاصه از مزیتها و ویژگیهای محصولاتمان نام ببرم، میتوانم به سابقة زیاد، تجربة بالا، همکاریهای مؤثر و مهمتر از همه، توجه به سلیقة مشتری اشاره کنم. به همین دلیل توانستیم با توجه به ظرفیت مجموعه، سهم خود را در بازار کسب کنیم.
مدیرعامل شرکت بهشیر نجم حسام، با بیان برنامههای توسعهای این مجموعه، اظهار کرد: با توجه به اینکه در حدود یک سال گذشته، کارخانه دوم را خریداری نمودیم و در حال حاضر نیز مشغول تولید خامه قنادی هستیم، در نظر داریم بهزودی تولید کرههای 10، 50 و 100 گرمی را نیز آغاز کنیم. همچنین در آیندهای نزدیک، خط تولید پنیر پیتزا را نیز راهاندازی خواهیم کرد.
حسینی با اشاره به استقبال مشتریان خارجی از محصول خامه قنادی این مجموعه، عنوان نمود: با اینکه هنوز یک سال نشده است که خط تولید خامه قنادی را راهاندازی نمودهایم، اما در حدود 50 درصد آن به کشورهای افغانستان و عراق صادر میشود.
وی همچنین به محدودیت موجود برای صادرات کره اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه در صادرات مارگارین محدودیتهایی وجود دارد، نمیتوان کره را صادر نمود. اما برای سرپا ماندن کارخانه و اشتغال نیروها، میبایست مسئولان تدبیری مؤثر در این مورد داشته باشند. زیرا بازار ایران برای کره اشباع است و با توجه به تورم و کاهش قدرت خرید مردم، فروش کره و بهطور کلی محصولات لبنیاتی در ایران دچار مشکل شده است و لازم است که تولیدکننده بتواند محصولاتش را به کشورهای دیگر نیز عرضه کند.
مدیرعامل شرکت بهشیر نجم حسام، در پایان با بیان نظر خود در خصوص سیامین دوره نمایشگاه ایران آگروفود، گفت: ما از دوره بیستوهفتم این نمایشگاه، در آن حضور داشتهایم و همیشه دستاورد و نتیجة خوبی برای ما به همراه داشته است؛ و امیدواریم سیامین دوره هم برای ما پربار باشد و بتوانیم با همکاران و مشتریان جدید آشنا شویم و مجموعة خود را بیش از پیش رشد و گسترش دهیم.