علی رضائی رئیس هیئت مدیره هولدینگ صنایع غذایی و دانش بنیان ستاره بین الملل کاسپین (تحت برند محصولات لبنی دوماس) : برنامه دوماس برای تولید 300 نوع محصول لبنی
هولدینگ صنایع غذایی و دانش بنیان ستاره بین الملل کاسپین تحت برند محصولات لبنی دوماس در حوزه تولید انواع محصولات لبنی فعالیت می کند. این شرکت با دستگاه های خط تولید بروز و کارخانه بصورت فول اتوماسیون برنامه تولید 300 نوع محصول را در دستور کار دارد و در طی یکسال اخیر 80 قلم محصول را تولید کرده است.
نشریه اقتصاد و نمایشگاه با علی رضائی هیئت مدیره هولدینگ صنایع غذایی و دانش بنیان ستاره بین الملل کاسپین (محصولات لبنی دوماس) درباره فعالیت ها و برنامه های این شرکت گفت و گویی انجام داده است:
رئیس هیئت مدیره هولدینگ صنایع غذایی و دانش بنیان ستاره بین الملل کاسپین با اشاره به فعالیت های این شرکت اظهار داشت: مجموعه ما در سال گذشته در حوزه تولید انواع محصولات لبنی (سبد کامل محصولات) افتتاح شده است. این مجموعه در فضایی حدود 6000 متر مربع اولین کارخانه طبقاتی بطور خاص طراحی و ساخته شده و ظرفیت دریافت 600 تن شیر خام در روز برای فاز یک دارا است و زیرساخت های فاز 2 در حدود 1200 دریافت شیر خام طراحی و پیش بینی شده است . کلیه دستگاه های خط تولید از بروزترین شرکت های اروپایی تامین شده و کارخانه بصورت فول اتوماسیون است.
وی با تاکید بر اهمیت اجرای طرح های توسعه ای عنوان کرد: در زمینه صنایع غذایی ، توسعه کارخانه و همچنین فروش محصول به دلایل زیادی ، انتها و پایانی وجود ندارد. به همین خاطر رمز بقا همه شرکت ها در تغییر و توسعه و به روز شدن است. در مجموعه ما هم از نظر تنوع تولید و ثبات و ارتقا کیفیت محصولات و همچنین تامین و تولید مواد بسته بندی مورد نیاز محصولات در اولویت طرح های توسعه است و همچنین با توجه به برنامه ریزی و زمانبندی مشخص اقدامات لازم را انجام داده ایم.
رضائی شرط بقا و توسعه کارخانه های بزرگ را افزایش صادرات دانست و افزود: به دلیل اینکه مجموعه ما کمتر از یکسال است که به بهره برداری رسیده است تقریبا در همه لاین های فروش با توجه به زیرساخت هایی که آماده است ورود کرده است که با توجه به رقابتی بودن محصول و فروش در زمینه صادرات با کشورهای همسایه مذاکرات انجام و بعضا نهایی شده و امید داریم انشاالله زودتر اجرایی شوند. ولی در هر حال از اولویت های اصلی ما با توجه به اینکه حدود 70 درصد ظرفیت کارخانه تولید انواع پنیر است و با توجه به تکمیل شدن مجموعه، توسعه بازارهای صادراتی است.
وی با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی در این صنعت اظهار داشت: متاسفانه با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و افزایش هزینه های مواد اولیه و بسته بندی و در نهایت افزایش قیمت محصول و کمتر شدن توان مردم جهت خرید که باعث کوچکتر شدن سفره مردم می شود و در نهایت با مصرف کمتر باعث کوچک شدن بازار فروش نیز می شود که قسمت ناراحت کننده این است که سلامت جامعه مخصوصا در دراز مدت آسیب پذیر می شود و عواقب بسیار خطرناکی برای جامعه خواهد داشت که امیدواریم مسولین محترم در این زمینه اقدامات لازمی انجام دهند .
رضائی در پایان گفت: مجموعه دوماس با توجه به ظرفیت بسیار بالایی که در تولید دارد و همچنین سبد کامل محصولات لبنی مخصوصا در حوزه تولید پنیر که تا 300 نوع محصول در برنامه تولید است در این یکسال طی شده، تولید مجموعه به حدود 80 قلم محصول رسیده است یعنی تقریبا در هر هفته ما یک محصول جدید تولید می کنیم . انشالله ما همزمان با نمایشگاه از پنیر پرورس 80 گرم در طعم های مختلف رونمایی خواهیم کرد و با امید خدا مسیر را ادامه خواهیم داد . در پایان برای همه مردم دنیا ، مردم کشور عزیزمان و شرکتهای تولیدی زحمتکش در همه حوزه ها آرزوی بهترین ها را دارم.