نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
فرح پور

حرف اول را در تولید پمپ های نفتی در منطقه می زنیم – نشریه اقتصاد و نمایشگاه

 مدیرعامل شرکت پمپ های صنعتی ایران می گوید: در زمینه تولید پمپ های صنعتی در منطقه حرف اول را می زنیم که در حال حاضر در بازار عراق و سوریه فعال هستیم و در تلاشیم تا به بازار دیگر کشورها و از جمله کشورهای اروپایی نیز ورود کنیم.

مهدی فرج پوردر گفت و گو با «اقتصاد و نمایشگاه» با بیان اینکه هیچ نیازی به واردات پمپ های خارجی نداریم و می توانیم نیاز کشور را تامین کنیم اظهار کرد: تولید پمپ های چاههای نفتی را شروع کردیم و انشاالله در نمایشگاه بعدی این محصول را عرضه خواهیم کرد، همچنین چشم انداز ما این است که بزرگترین کارخانه سازنده پمپ در جهان باشیم.

وی افزود: در حال حاضر بزرگترین ذخایر و مخازن پمپ در جهان را داریم و در زمینه تولید پمپ های نفتی در منظقه حرف اول  را می زنیم.

فرج پور با بیان اینکه  وزارت صنعت، معدن و تجارت همیشه حامی ما بوده گفت: یکی از موارد مهمی که نیاز می دانم به آن اشاره کنم این است که جلوی واردات  در این  زمینه گرفته شده  و در عین حال قوانین مشخص و شفافی در این رابطه باید وجود داشته باشد که با جلوگیری از واردات، تولیدکنندگان داخلی بتوانند موفق تر عمل کنند.

مدیرعامل شرکت پمپ های صنعتی ایران با اشاره به زمینه فعالیت شرکت اظهار کرد: این شرکت از سال ۱۳۵۶ ساخت پکیج بوستر پمپ و پمپ های با استاندارد ایزو را در کارخانه خود واقع در شهر صنعتی البرز قزوین شروع کرد و  از سال ۱۳۸۰ با انتقال و توسعه خط تولید به محل جدید و مجهز خود در شهر صنعتی هشتگرد تغییر مکان داده و با ساخت انواع پمپ های صنایع نفت و گاز و پتروشیمی با استانداردAPI-610 به بزرگترین تولید کننده پمپ های صنایع نفت و گاز تبدیل شده است .

 

از طراحی تا تولید و خدمات پس از فروش در یک مجموعه

وی با بیان اینکه این شرکت شامل واحدهای مختلفی از جمله (طراحی، مدل سازی، ریخته گری، ماشین کاری، آزمایشگاه و تست، سیل سازی، واحد ویژه تولید پمپ های کرایوژنیک و واحدخدمات پس از فروش) است گفت: شرکت پمپ های صنعتی ایران با بیش از چهل سال فعالیت و تجربه در باره روش های تولید پمپ آب و پمپ های صعنتی و خانگی توانسته از تمام ظرفیت خویش بهره برداری کند و اقدام به تولید محصولات فرایندی کند و IIPچهارمین تولید کننده پمپ های 6kv مستغرق کرایوژنیک در دنیا است.

وی با بیان اینکه کارگاه مدل سازی شرکت پمپ های صنعتی ایران با استفاده از ماشین آلات و ابزارهای مدرن و پیشرفته روز دنیا و با کمک دانش نوین مهندسی تولید پمپ، مدل های مورد نیاز خود را طراحی می کند گفت: نظر به حساسیت قطعات هیدرولیکی همچون پروانه و پوسته پمپ و نیز اهمیت قطعات مکانیکی همچون محفظه یاتاقان در طرح کلی مکانیک پمپ، کارکرد صحیح واحد مدل سازی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی ادامه داد: در واحد مهندسی این شرکت بیش از۸۰ نفر با تحصیلات دکترا، کارشناسی ارشد و کارشناسی در رشته های مهندسی مکانیک، متالورژی، صنایع، برق و کنترل مشغول به فعالیت بوده و با استفاده از آخرین دستاوردهای دانش نوین طراحی توربو ماشین ها و متعلقات مرتبط با آنها و نیز بهره گیری از نرم افزارهای روز مهندسی دنیا، کلیه خدمات مهندسی را به واحدهای تولیدی این کارخانه ارائه می کنند.

وی در عین حال با  اشاره به اینکه کوره های القایی با ظرفیت های مختلف از یک تن تا ۵ تن، شرکت پمپ های صنعتی ایران را از این حیث در کشور بی نظیر ساخته اظهار کرد: ظرفیت اسمی کارگاه ریخته گری حدود ۱۰ تن در روز بوده و تکنولوژی و روش های تولید مطابق کلاس استاندارد  API 610می باشد و کلیه آلیاژهای پایه آهن ( اعم از چدن، فولاد کربنی، فولاد ضد زنگ و داپلکس) و همچنین آلیاژهای پایه مس و آلومینوم در این بخش تولید می شوند.

 

خودکفایی در تامین مکانیکال سیل

وی با بیان اینکه کارگاه تست های عملکردی پمپ در کارخانه پمپ های صنعتی ایران یکی از بزرگترین و دقیق ترین مجموعه های تست و آزمون پمپ در کشور است گفت: ماشین کاری، ساخت و آماده سازی نهایی قطعات پیش از مونتاژ پمپ درکارگاه های ماشین کاری و مونتاژ انجام می شود. در این بخش با توجه به فرآیندهای تولید و نیازهای ساخت، ماشین ابزارهای تولید برای بهره وری و افزایش سرعت کار، آرایش و چیدمان مناسب دستگاه ها جهت اطمینان از افزایش کمی و کیفی پمپ های فرآیندی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه ساخت سازه و شاسی الکترو پمپ یکی از بخش های مهم و با اهمیت فرآیند تولید کارخانجات پمپ سازی است، یادآور شد: نظارت دقیق بر کارگاه شاسی سازی منجر به عملکرد صحیح مکانیکی پمپ در سایت به لحاظ میزان ارتعاشات و دمای کاری و نیز نیروها و ممان های وارده از پایپینگ به مجموعه الکتروپمپ می شود.

فرج پور همچنین خاطرنشان کرد: بخش مکانیکال سیل شرکت پمپ های صنعتی ایران به منظور ایجاد خود کفایی در تامین مکانیکال سیل و ارتقای دانش و دستیابی به فناوری در طراحی های نوین این عرصه فعالیت خود را از سال ۱۳۸۸ آغاز کرد، قسمت طراحی این بخش با استفاده از کارشناسان با تجربه و مشاوران بین المللی و استفاده از نرم افزارهای پیشرفته مبادرت به طراحی اصلی مکانیکال سیل طبق استاندارد API 682 با نام شرکت پمپ های صنعتی ایران کرده است.

وی ادامه داد: طرح های جدید نه تنها کلیه امتیازات طرح های تولید کنندگان قدیمی مکانیکال سیل را دارا هستند بلکه با اعمال برخی تغییرات کاربردی و به کارگیری تجهیزات روز دنیا از امتیازات طراحی های نوین برخوردار است.