نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

صنایع شیمیایی ثمین پارس مهرشیمی، پیشگام در تولید حلال‌های شیمیایی

ناصر عزیزی مدیر عامل صنایع شیمیایی ثمین پارس مهرشیمی: صنایع شیمیایی ثمین پارس مهرشیمی، پیشگام در تولید حلال‌های شیمیایی

صنایع شیمیایی ثمین پارس مهرشیمی، یکی از پیشروترین تولیدکنندگان انواع حلال‌های شیمیایی در کشور است. این شرکت با بهره‌گیری از دانش فنی روز دنیا و استفاده از تجهیزات مدرن، محصولاتی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین‌المللی تولید می‌کند.

ناصر عزیزی مدیر عامل صنایع شیمیایی ثمین پارس مهرشیمی در گفت و گو با هفته نامه اقتصاد و نمایشگاه گفت: صنایع شیمیایی ثمین پارس مهرشیمی، یکی از تولیدکنندگان انواع حلال‌های شیمیایی در کشور است. محصولات این شرکت شامل انواع استرهای سبک مانند متیل استات، ایزوبوتیل استات و نرمال بوتیل استات، استرهای سنگین مانند دی استات (گلیکول ایرانی) و استال‌ها مانند متیلال ۹۹ درصد، متیلال ۹۵ و دی اکسالان است.

وی افزود: در راستای توسعه و گسترش فعالیت‌های تولیدی شرکت، طرح توسعه ی ایجاد خط تولید اتیل استات و پالایش اکتان افزاها در دستور کار قرار گرفته است. این طرح با هدف افزایش ظرفیت تولید تولید محصولات جدید شرکت اجرا خواهد شد. اجرای این طرح ها مزایای اقتصادی و صنعتی زیادی برای شرکت به همراه خواهد داشت.

او با تاکید بر دستاوردهای این مجموعه اظهار داشت: صنایع شیمیایی ثمین پارس مهرشیمی با بهره‌گیری از دانش فنی روز دنیا و استفاده از تجهیزات مدرن، محصولاتی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین‌المللی تولید می‌کند. این شرکت در راستای بهبود مستمر سیستم مدیریت کیفیت خود، موفق به دریافت گواهینامه‌های سیستم مدیریت یکپارچه (IMS) و استاندارد بین‌المللی مدیریت کیفیت (ISO 29001) شده است. این گواهینامه‌ها نشان‌دهنده تعهد شرکت به رعایت الزامات کیفیت در تمامی فرآیندهای تولید و فعالیت‌های آن است. از سوی دیگر یکی از دستاوردهای مهم شرکت صنایع شیمیایی ثمین پارس مهرشیمی، توسعه بازارهای صادراتی است و در حال حاضر محصولات خود شامل متیلال ،ایزوبوتیل استات و متیل استات را به کشورهای عراق و ترکیه صادر می‌کند.

عزیزی با برشمردن مشکلات تولیدکنندگان تصریح کرد: کمبود مواد اولیه تولیدکنندگان را با مشکلات متعددی مواجه کرده است. از جمله این مشکلات می‌توان به کاهش تولید و افزایش هزینه‌های تولید محصولات اشاره کرد. یکی دیگر از چالش‌های جدی ، کمبود نیروی متخصص است. این کمبود به دلایل مختلفی از جمله مهاجرت نیروی کار متخصص و همچنین عدم وجود برنامه‌ریزی مناسب برای تأمین نیروی متخصص ایجاد شده است.  از سوی دیگر طولانی بودن پروسه گمرکی صادرات برای ما مشکلات زیادی ایجاد کرده است. در برخی موارد، محصولات صادراتی ایران، چندین روز در گمرک باقی می‌مانند تا صادر شوند. این امر، باعث افزایش هزینه‌های صادرات و کاهش رقابت‌پذیری محصولات ایرانی در بازارهای جهانی می‌شود. رفع چالش‌های تولیدکنندگان، نیازمند همکاری و مشارکت همه‌جانبه دولت، بخش خصوصی و نهادهای مرتبط است. با رفع این چالش‌ها، می‌توان چرخ صنعت و اقتصاد کشور را به گردش درآورد.

او با تاکید بر اهمیت برگزاری نمایشگاه بین المللی رنگ، رزین و پوشش های صنعتی این رویداد را فرصتی مهم برای مشارکت کنندگان دانست و افزود: ما بر این باوریم که برگزاری نمایشگاه‌های صنعتی مانند نمایشگاه بین‌المللی رنگ، رزین و پوشش‌های صنعتی، نقش مهمی در توسعه صنعت و اقتصاد کشور ایفا می‌کنند. این نمایشگاه‌ها موجب افزایش رقابت‌پذیری صنایع داخلی، معرفی محصولات و خدمات جدید، و توسعه صادرات می‌شوند.

عزیزی در پایان گفت: در نمایشگاه امسال از محصولاتی چون متیلال ۹۹ درصد،ایزوبوتیل استات،نرمال بوتیل استات و دی اکسالان رونمایی خواهیم کرد.