نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
قانع

«سجا مکس»، دستاوردی نو از سازمان نظام مهندسی، با مدل‌سازی علمی، می‌توان زمان ساخت ساختمان‌ها را کاهش داد

حمیدرضا قانع، مدیر امور تشکل‌های مهندسی حرفه‌ای و صنفی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران: ‌ «سجا مکس»، دستاوردی نو از سازمان نظام مهندسی با مدل‌سازی علمی، می‌توان زمان ساخت ساختمان‌ها را کاهش داد

سازمان نظام مهندسی، سامانه‌ای به نام سجا مکس (سامانه جامع انجمن‌ها و کانون‌های صنعت ساختمان) را طراحی و ساخته‌ است که تمامی انجمن‌ها را گرد هم جمع و نظرات مشورتی آنها را دریافت می‌کند.
در این رابطه نشریه اقتصاد و نمایشگاه، گفت وگویی با حمیدرضا قانع، مدیر امور تشکل‌های مهندسی حرفه‌ای و صنفی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران انجام داده که می خوانید:

ضمن معرفی خودتان، فعالیت‌های سازمان نظام مهندسی را برای مخاطبان تشریح نمایید.
حمیدرضا قانع، مدیر امور تشکل‌های مهندسی حرفه‌ای و صنفی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران هستم. ما امسال به موازات بیست و دومین دوره‌ی نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان،اولین نمایشگاه معرفی دستاوردهای تشکل‌های صنعت ساختمان را ایجاد کردیم؛ با این هدف که بتوانیم با ایجاد هم‌افزایی بین انجمن‌های تولیدی و صنفی و سایر انجمن‌های مرتبط مانند کانون وکلا قوه‌ قضائیه و با ترکیب مباحث حقوقی، مدل‌سازی جدیدی بین انجمن‌ها ایجاد کنیم. در حوزه‌ی ساخت نیز افزایش کیفیت ساخت و ساز را در کشور داشته باشیم و مبحث ساخت سریع و با کیفیت ساختمان‌ها را پیش ببریم. یکی دیگر از اهداف ما، حذف واسطه‌ها است. سازمان نظام مهندسی، برای اولین بار است که یک سالن را به‌طور اختصاصی در اختیار انجمن‌ها قرار داده است بتوانند دستاوردهای خود را معرفی کنند. تمامی انجمن‌ها از جمله انجمن شرکت‌های دانش بنیان در این سالن حضور دارند تا بتوانیم به یک هم‌افزایی مثبت برسیم.
سازمان نظام مهندسی، در طول سال‌های فعالیت خود، چه دستاوردهایی داشته است؟
سازمان نظام مهندسی، تقریباً 308 انجمن در کل کشور دارد. برخی از انجمن‌ها در سطح کشور و برخی دیگر در سطح استان فعالیت می‌کنند. سازمان، تمامی انجمن‌ها را دور هم جمع می‌کند تا به اهدافی که در نظر دارد، برسد. ماده یک نظام مهندسی می‌گوید در تصمیماتی که در سازمان گرفته و اجرا می‌شوند، حتماً از نظرهای مشورتی انجمن‌ها باید استفاده گردد.
ما 365 نوع صنعت و 308 تشکل داریم و خوب است که بتوانیم از نظرات آنها بهره ببریم. به‌عنوان مثال، تشکلی که در حوزه‌ی فولاد فعالیت می‌کند و یا تشکلی که در حوزه‌ی بتن مشغول به کار است، اطلاعات بیشتری نسبت به مدیران دارد. هر کدام از انجمن‌ها به‌صورت تخصصی در حوزه‌ی خود کار می‌کنند و اگر در کنار هم باشند، به موفقیت‌های خوبی خواهیم رسید. اگر بخواهیم برای ساخت ساختمان‌ها به شکل سنتی عمل کنیم، ممکن است دو سال زمان ببرد؛ ولی اگر از روش‌های جدید استفاده کنیم، زمان ساخت کاهش پیدا می‌کند. مدل‌سازی ساخت، با در کنار هم قرار گرفتن انجمن‌ها ایجاد می‌شود. برخی از انجمن‌ها، علمی هستند و می‌توانند به انجمن‌های تولیدی کمک کنند.
شرکت در نمایشگاه امسال را چگونه ارزیابی می کنید و برنامه‌های سازمان نظام مهندسی برای سال‌های آینده چیست؟
یکی از پرترددترین سالن‌های نمایشگاه امسال، سالن مخصوص نظام مهندسی است که موجب افتخار ما است. حدود پنجاه مجموعه‌ی مختلف، در این سالن، در کنار هم قرار گرفته‌اند و اگر نتیجه‌ی خوبی از این کار حاصل شود، برنامه‌هایی خوبی برای آینده داریم. در حال حاضر، سامانه‌ای به نام سجا مکس (سامانه جامع انجمن‌ها و کانون‌های صنعت ساختمان) را طراحی و ساخته‌ایم که تمامی انجمن‌ها را گرد هم جمع و نظرات مشورتی آنها را دریافت می‌کند. امیدواریم که بتوانیم با برگزاری جلسات با مسئولان، به اهدافی که داریم، جامه‌ی عمل بپوشانیم.