نمایشگاه ها

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نمایشگاه بین المللی سنگهای تزئینی، معدن، ماشین آلات و تجهیزات مربوطه سال 1403 | نمایشگاه سنگ های ساختمانی

تاریخ برگزاری نمایشگاه سنگهای تزئینی

صفحه تخصصی نمایشگاه سنگهای تزئینی
با همکاری مشترک روابط عمومی شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ج.ا. ایران، نشریه اقتصاد و نمایشگاه و برگزارکنندگان نمایشگاه

در این صفحه می توانید اخبار مربوط به چهاردهمین نمایشگاه بین المللی سنگهای تزئینی 1403، اطلاعات برگزار کننده ،معرفی برندهای برتر و گفت و گو با مدیران این صنعت ، لیست شرکت کنندگان به همراه راهنمای جامع خدمات نمایشگاهی، غرفه سازی و تاریخچه نمایشگاه بین المللی سنگهای ساختمانی تهران را مشاهده کنید.

برگزار کننده: شرکت روشان روز

گاه شمار نمایشگاه بین المللی سنگهای ساختمانی

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

برای مشاهده تقویم برگزاری کلیه نمایشگاه های سنگهای تزئینی در کشور و جهان به لینک زیر مراجعه فرمایید

اخبار نمایشگاه سنگهای تزئینی

آرشیو اخبار >

برگزار کننده نمایشگاه سنگهای تزئینی

شرکت روشان روز برگزار کننده چهاردهمین نمایشگاه بین المللی سنگهای تزئینی می باشد

راه های تماس با شرکت روشان روز

ثبت نام در نمایشگاه سنگهای تزئینی

جهت ثبت نام و دریافت هرگونه اطلاعات درباره نمایشگاه سنگهای تزئینی لطفا از طریق این لینک وارد سایت رسمی برگزارکننده نمایشگاه گردید.

دسترسی سریع به صفحات مرتبط با نمایشگاه سنگهای تزئینی

ثبت نام و درج مشخصات شرکت در سایت اخبار نمایشگاه

برای درج اطلاعات و مشخصات شرکت خود در لیست فعالان حوزه ی فعالیت تخصصی خود در سایت لطفا فرم ذیل را تکمیل کنید:

همه چیز درباره نمایشگاه سنگهای تزئینی

با توجه به روند اصلی معماری جهان در توجه به معماری پایدار،  صنعت سنگ یکی از صنایع دوستدار محیط زیست ومتناسب با اقلیم ایران است که امیدواریم با شناخت بهتر و نگاه متفاوت به ظرفیتهای عظیم این صنعت از طرف مصرف کنندگان و طراحان شاهد خلق آثاری فاخر وماندگار باشیم.
استفاده از مصالح بومی وسازگار با محیط زیست با طول عمر بالا  و در عین حال زیبا یکی از اهداف تمامی دست اندرکاران صنعت ساختمان است که نمایشگاه سنگ تهران می تواند هم راستا با این اهداف نقش خود را در معرفی بهتر صنعت سنگ ایران با بیش از 6000 کارخانه و1200 معدن با تنوع بی نظیر ایفا نماید.

افزایش حجم مبادلات بازرگانی خارجی .

توسعه‌ی همکاری‌های اقتصادی درونی و بیرونی صنف و صنعت سنگ.

ایجاد رقابت سالم داخلی و بین‌المللی.

تبادل اطلاعات و دانش فنی در همه‌ی زمینه‌های صنعت سنگ.

انتقال تکنولوژی .

توسعه و گسترش ارتباطات بین‌المللی.

توسعه و گسترش خدمات نرم‌افزاری، فنی و مهندسی سنگ در داخل و تلاش برای صادرات آن.

توسعه‌ی اطلاعات و آموزش عمومی بازدیدکنندگان.

نگاهی به ادوار نمایشگاه سنگهای تزئینی

از سـال 1372 نمـایشـگـاه هـای بیـن المـللـی و تخصصـی سنگ های تزئینی با رویـکرد توسعه صنعت در جهت صـادرات در تهران آغـاز بکار کرد که در این سالها تحت عناوین مختـلف  و با مسئولین متفـاوت، در این جهت گـام برداشته است.  نمایشگاه بین المللی سنـگ های تزئینـی، معـدن، ماشین آلات و تجهیزات مربوطـه از سـال 1386 بـا نگاهـی نـو به برگـزاری نمایشگاه های بین المللی سنگ ایران، شکـل گـرفت و در فراز وفرود سالیان، به اندیشه های نو وتازه ای رسیـد که در هشتمین دوره آن ( 1395 ) به بهترین شکل نمود یافت افزایـش 300 درصدی متـراژ غرف خارجـی و تبدیـل آن از 300 متـرمربع به 979 متـر مربع و افزایـش 60 درصـدی فضای مفید آن و .تبدیل آن از6 هزار متر مربع به 10 هزار متر مربع ، نشان از موفقیت برنامه ریزان این نمایشگاه دارد آمـار بیش از12 هزار بازدید کننده متخصص داخلی و همچنیـن حضـور متخصصیـن 36 کشـور خارجـی نشـان از اطلاع رسانـی و .تبلیغات جهانی در جهت معرفی صحیح این نمایشگاه دارد .این پیشرفت در نمایشگاه های سالهای بعد نیز رو به فزونی داشته و دارد.

دهمین نمایشگـاه بین المللی سنگ های تزئینی، معدن، ، ماشین آلات و تجهیزات مربوطـه

این نمایشگاه با شرکت 170 شرکت داخلی و 70 شرکت خارجی شامل ایتالیا، چین، ترکیه، پرتغال، آلمان، کره جنوبـی اسپانیـا ، روسیـه و هنـد در تیـرمـاه 1395 در محل دائمــی . نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار گردید از این نمایشگاه، متخصصین36 کشور جهان شامل لهستان اتـریش، ترکمنستـان، ایتالیـا، روسیـه، عراق، هنـد، آمریکـا چیـن، ترکیه، عمان، قزاقستان، سوریـه، افغانستان، اسپانیا سریلانکا، امارات متحده عربی، سوییس، کره جنوبی، آلمان بنـگلادش، یونان، قطر، تاجیکستان، مجارستـان، پاکستـان استرالیا، بلژیک، بحرین، کانـادا، سوئـد، لبنان، قرقیـزستان گرجستان و اوکراین بازدید داشته اند و هفت هئیت تجاری از کشورهای لهستان، عراق، پاکستان، هند، قزاقستان وچین . نیز مذاکراتی در ایام نمایشگاه با بازرگانان ایرانی داشته اند .

پنجمین دوره این نمایشگاه از 29 دی تا 2 بهمن ماه سال 1392 با حضور فعالان این صنعت در  محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

ششمین دوره نمایشگاه  در بهمن ماه سال 1393 با مشارکت 470 شرکت جمهوری اسلامی ایران و شرکت هایی از کشورهای ترکیه، چین، اسپانیا، هنگ کنگ، ایتالیا، امارات، آلمان و تایوان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

هفتمین در بهمن 1394 با حضور  ۳۸۶ شرکت داخلی و ۵۷ شرکت خارجی از کشورهایی نظیر ترکیه، آلمان، ایتالیا، بلغارستان، چین، اسپانیا و امارات در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار شد در این دوره گروه‌های کالایی مختلف و مرتبط با این صنعت از انواع در و پنجره ساختمانی، صنعتی، بیمارستانی، مدارس، سرویس‌های بهداشتی، پارکینگی و فروشگاهی را در ترکیب‌های مختلف آهنی، آلومینیومی، لمینت، فایبرگلاس، فرفوژه، استیل برنز، سه‌لایی، پروفیل، تمام شیشه و ضدآب، ضدسرقت، ضدآتش، ضدصدا، دوجداره، دکوراتیو و کرکره‌ای در قالب غرفه‌های جداگانه مشارکت کردند.

هشتمین دوره نمایشگاه در بهمن ماه سال 1395 با 352 شرکت داخلی و 63 شرکت خارجی از کشورهای  ترکیه، چین، آلمان، بلغارستان، ایتالیا، بلاروس، اسپانیا، لهستان، اسلوونی و بلژیک در فضایی بالغ بر42 هزار متر مربع در 13 سالن نمایشگاهی و در پنج گروه اصلی؛ گروه پروفیل یو پی وی سی، گروه در و پنجره یو پی وی سی، گروه ماشین آلات و تجهیزات، گروه در و پنجره آلومینیومی و گروه یراق آلات، شیشه پنجره و نشریات در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

نهمین دوره نمایشگاه در بهمن ماه سال 1396 با حضور  356 شرکت داخلی و 54 شرکت خارجی از کشورهای ترکیه،‌ چین، آلمان، بلغارستان، ایتالیا، امارات متحده عربی و اسپانیا در فضایی به وسعت 43 هزار متر مربع در محل دائمی نمایشگاه‌های‌ بین‌المللی تهران برگزار شد.

نهمین نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره و صنایع وابسته به صورت تفکیک شده و در سالن‌های مجزا برگزار شد که شامل‌های گروه‌های پروفیل یو پی وی سی، گروه در و پنجره یو پی وی سی، گروه ماشین آلات و تجهیزات و گروه درب و پنجره آلومینیومی یراق آلات، شیشه پنجره، توری پنجره و سایر حوزه‌های مرتبط می شدند.

دهمین دوره در بهمن ماه سال 97 با حضور بيش از 285 شركت داخلي و خارجي از 6 كشور در فضايي بیش از 30 هزار متر مربع در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران برگزار شد.

این نمایشگاه در تیر ماه 1398 با شمارکت  بیش از ۳۰۰ شرکت داخلی و خارجی از جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ایتالیا، ترکیه، چین و آلمان و ۶ هیات تجاری خارجی از کشورهای عمان، قطر، افغانستان، عراق، ترکمنستان و جمهوری آذربایجان برگزار شد. برگزاری هشت کارگاه تخصصی در زمینه های مختلف مربوط به صنعت تولید در و پنجره از دیگر برنامه های جانبی یازدهمین نمایشگاه بین المللی در و پنجره و صنایع وابسته است.

دوازدهمین نمایشگاه بین المللی در و پنجره و صنایع وابسته، از 12 تیرماه تا 15 تیرماه 1399 در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در فضایی به وسعت 21 هزار متر مربع با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی ستاد کرونا برگزار شد.

شرکت های شاخص

مطالب پیشنهادی

انتشار دهید