بیسکویت فرخنده
فرخنده به عنوان تولیدکنندهای که از روز اول تاسیس فقط بیسکویت پخت کرده و اولین تولید کننده بیسکویت کنجدی در ایران است، امروز با چندین خط تولید صنعتی در خدمت مصرفکنندگان بیسکویت است. بیسکویتهای فرخنده در ۱۰ طعم پرتقالی، موزی، فندقی، کاکائویی، زعفرانی، نارگیلی،… و ۷ شکل متفاوت با بستهبندیهای متنوع وارد بازار میشوند.
درباره بیسکویت فرخنده
تابستان داغ سال ۱۳۴۰ بود و تازه دو سال از افتتاح اولین فروشگاه لوازم قنادی اصفهان توسط «حاج عبدالله واعظ شوشتری» میگذشت. او همیشه رويای کارآفرینی برای شهرش در سر داشت و بالاخره اولین بیسکویت اصفهانی را در کارگاهی واقع در خیابان مسجد سید اصفهان از تنور دیواری دستسازش بیرون آورد. وی نام این بیسکویت دایرهای را «آستارا» گذاشت و از همان سال هم توانست آن را در اصفهان و حومه بفروشد.
صادرات به کشورهای آسیای میانه و اضافه شدن طعمهای جدید
طعم فرخنده به مذاق آسیاییهای دیگر هم خوش آمد و اولین کانتینرهای بیسکویت به ۴ کشور آسیای میانه صادر شد.
در همین دوره بود که طعم وانیل نیز توسط متخصصان مجموعه فرموله و محصولات با این طعم به تولیدات فرخنده اضافه شد.
لباسی نو بر تن، محصولات جدید بیسکویت فرخنده در بازار
در این سالها خیلی از فروشندگان و مصرف کنندگان بیسکویت های فرخنده این خواسته را مطرح میکردند که شکلِ ظاهری بستهبندی ها باید تغییر کند و از طرف دیگر محصولات جدید هم به بازار بیایند؛ از سه سال پیش یک پروژه مطالعاتی تعریف و زیرساختهای لازم برای تغییر لوگو و بسته بندی ها در آستانه شصت سالگی فرخنده فراهم شد، تغییری که نزدیک به سلیقه و انتظار جامعه مصرفکنندگان باشد.
علاوه بر لباس و ظاهر جدید و جذاب به ویژه برای بانوان و نسلِ جوان، بیسکویت هایی نوآورانه و هیجانی، با طعمهایی مطابق با سلیقه این نسل (مانند بیسکویت ۴ شهد و ۳ غله) تولید شده و یا در حال تولید است.
و این داستان خوشمزه فرخنده همچنان ادامه دارد…
بیسکویت فرخنده
آدرس: اصفهان، شهرک صنعتی جی، خیابان دهم
بیسکویت فرخنده
آدرس: اصفهان، شهرک صنعتی جی، خیابان دهم