نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

بانکداری الکترونیک

بانکداری الکترونیکی نوع خاصی از بانکداری است که جهت ارائه سرویس به مشتریان خود از یک محیط الکترونیکی مانند اینترنت استفاده میکند. در این نوع بانک تمامی عملیات بانکی اعم از دریافت یا واریزکردن پول، تایید امضا، ملاحظه موجودی و دیگر عملیات بانکی به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و یا به عبارت دیگر استفاده از فناوری‌های پیشرفته نرم افزاری و سخت افزاری مبتنی بر شبکه و مخابرات برای تبادل منابع و اطلاعات مالی به صورت الکترونیکی که می‌تواند باعث حذف نیاز به حضور فیزیکی مشتری در شعب بانک‌ها شود.

 

تاریخچه بانکداری الکترونیکی در جهان

زمان شروع پرداخت الکترونیکی در دنیا به سال ۱۹۱۸ میلادی بر می‌گردد. یعنی هنگامی که بانک‌های فدرال رزرو آمریکا به انتقال وجوه از طریق تلگراف می‌پرداختند. اینترنت درسال ۱۹۷۰ توسط متخصصین دانشگاهی، به منظور اشتراک دریافت‌ها توسعه یافت و تا سال ۱۹۹۳ محبوبیت اینترنت برای عموم و خصوصاً تجاری که امید به گسترش مشتریانشان داشتند، افزایش پیدا کرد. عواملی که بانکداران را به سمت اینترنت متوجه ساخت عبارتند از مواجه شدن با مبالغ هنگفت و رقابت بین غیربانکی‌ها. در سال ۱۹۹۴، بانک‌ها شروع به کاوش در اینترنت کردند تا به عنوان یک سیستم تحویل داری پیشنهادی برای محصولات و خدماتشان از بانکداری اینترنتی استفاده کنند. این نوع بانک برای هر تراکنشی قیمت کمتری را از بانک‌های شعبه دار پیشنهاد کرد، همچنین به دسترسی بازارهای جهانی و آسایش بیشتر مشتریان توجه بیشتری نشان داد. تا ژانویه ۱۹۹۵، فقط ۲۴ بانک بر روی شبکه اینترنت وجود داشت. اما به فاصله یک سال، ۸۰۰ بانک به این تعداد افزوده شد.

بانکداری الکترونیکی چیست

بانکداری الکترونیکی یکی از انواع بانکداری است که تمامی انتقالات پول و فرآیندهای بانکی را در بستر اینترنت و به صورت الکترونیکی بدون نیاز به حضور فیزیکی مشتریان در بانک مدیریت می‌کند. بانکداری الکترونیکی با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته سخت افزاری و نرم افزاری شبکه و مخابرات انجام می‌شود.

انواع بانک در بانکداری الکترونیک

به طور کلی خدمات بانکداری الکترونیکی و اینترنتی به ۲ صورت ارایه می‌شوند :

  • بانکداری دوگانه (Brick and Click): این مدل از بانکدری اینترنتی ترکیبی از دو روش بانکداری سنتی و بانکداری اینتنرتی است. به عبارت بهتر بانک هایی که علاوه بر ارائه خدمات بانکی به صورت سنتی و حضوری بخشی از خدمات خود را به صورت اینترنتی و الکترونیک نیز ارائه می‌دهند در این دسته قرار می‌گیرند.
  • بانک مجازی (Virtual Bank): بانک هایی در این دسته قرار می‌گیرند که تمامی سرویس ها و عملیات های بانکی را به صورت اینترنتی و الکترونیک انجام می‌دهند و شعبه فیزیکی و حضوری ندارند.

 

انواع کانال های بانکداری الکترونیک

  1. سیستم های رایانه شخصی
  2. تلفن همراه و تلفن ثابت
  3. دستگاه های خودپرداز ATM
  4. پایانه های فروش ( دستگاه های پوز POS)

 

انواع شاخه های بانکداری الکترونیکی

بانکداری الکترونیکی دارای 2 دسته می‌باشد، بانکداری اینترنتی و بانکداری الکترونیکی مبتنی بر تلفن همراه .

بانکداری اینترنتی

در واقع برای انجام خدمات بانکی از خطوط اینترنت استفاده می‌کنیم.

بانکداری الکترونیکی مبتنی بر تلفن همراه

مشتریان بانک ها با استفاده از تلفن همراه خود می‌توانند به صورت ۲۴ ساعته با خدمات بانک ها بدون مراجعه حضوری دسترسی داشته باشند و بررسی اطلاعات حساب، انتقال وجه، پرداخت قبض و سایر عملیات بانکی مورد نیاز خود را بدون نیاز به مراجعه حضوری در سریع ترین زمان ممکن انجام دهند.

تلفن بانک

تلفن بانک ها خدمات متنوعی از جمله دریافت موجودی، گرفتن سه گردش آخر، ارسال صورت حساب با فکس، پرداخت قبض، پراخت کردن فیش بیمه، غیر فعال کردن کارت شتاب همان حساب، عملیات تغییر رمز و … را ارائه می‌دهند که از طریق اطلاعات حساب قابل دسترسی هستند.

برای استفاده از برخی خدمات تلفن بانک ها باید ازشماره حساب و رمز حساب خود استفاده کنید که فقط برای خدمات ارائه شده توسط بانک مبدا قابل ارائه هستند.

اما برخی از خدمات تلفن بانک ها با استفاده از شماره کارت و رمز دوم کارت قابل انجام هستند که برای تمامی کارت های شتاب فعال هستند.

بانکداری فکس FAX

در این شاخه از بانکداری الکترونیکی اطلاعات مورد نیاز کاربر مانند موجودی حساب و … از طریق نمابر ( FAX ) برای کاربر ارسال می‌شود.

بانکداری مبتنی بر دستگاه های خودپرداز

در این مدل از بانکداری الکترونیک می‌توانید با استفاده از چندین کارت برای چند بانک دلخواه خود از خدمات ارائه شده در دستگاه های خودپرداز استفاده کنید.

معرفی بهترین شرکت‌های فعال در ارائه خدمات بانکداری الکترونیک

حال به معرفی بهترین شرکت های فعال در ارائه خدمات بانکداری الکترونیک در ایران می‌پردازیم.

شرکت پشتیبانی ابزارهای رایانه ای سداد

شرکت پشتیبانی افزارهای رایانه‌ای سداد (که به اختصار شرکت پارس نامیده می شود)تحت هدایت گروه شرکت های هلدینگ داده ورزی سداد در مورخ ۱۳۹۳/۳/۱۲راه اندازی گردید. فعالیتهای نگهداری و پشتیبانی در شرکت هلدینگ سداد از بدو تاسیس آن در مورخ ۱۳۷۸/۰۳/۱۳ بطور مستمر در سطح بانک ملی ایران به عنوان بزرگترین بانک کشور با بیش از سه هزار شعبه به انجام رسیده است. توسعه سرویس‌ها، افزایش پرسنل پشتیبانی کننده در سطح کشور، نیاز به تخصصهای گوناگون در حوزه بانکی، ارائه خدمت بهتر به بانک و توسعه کسب و کار از علل اصلی جدا شدن عملیات پشتیبانی سخت‌افزاری، نرم افزاری، شبکه، خدمات امداد مشتریان و صدور کارت و رمز از شرکت هلدینگ و تشکیل شرکت پارس بوده است.

شرکت پشتیبانی ابزارهای رایانه ای سداد

لوگوی شرکت پارس تکنولوژی سداد

شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش

این شرکت کلیه خدمات مربوط به کارت خوان، کارت هدیه، پرداختها را پوشش میدهد.

راههای تماس با شرکت سامان کیش

لوگوی پرداخت الکترونیک سامان کیش

شرکت ایران کیش

شركت كارت اعتباري ایران کیش با درک ضرورت توسعه ارايه خدمات پرداخت الکترونیک و نقش آن در توسعه پایدار و همه جانبه کشور، همکاری خویش را از فروردین ماه 1382 با ماموریت صدور و ارائه خدمات کارت اعتباری به بانک‌های ایران آغازکرد. شرکت از سال 1384 مسوولیت ایجاد و پشتیبانی شبکه پایانه‌های فروش و سایر ابزارهای پرداخت و پذیرش بانک‌ها و صدور انواع کارت‌های اعتباری را با هدف گسترش فعالیت‌های خود را در زمینه ارائه خدمات پرداخت الکترونیک به نظام بانکی، صنعت بیمه و بازارهای مالی بر عهده گرفت.

راههای تماس با شرکت ایران کیش

آخرین مطالب

ضرورت استفاده از ظرفیت نمایشگاه‌ها در امتزاج با اقتصاد جهانی

بیک زاده در نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ارتقا جایگاه بین‌المللی صنعت نمایشگاهی ایران تاکید کرد؛ ضرورت استفاده از ظرفیت نمایشگاه‌ها در امتزاج با اقتصاد جهانی صدیف بیک‌زاده، سرپرست شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، در نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ارتقا جایگاه بین‌المللی صنعت نمایشگاهی که با حضور شاهرخ مدرس از اساتید صنعت

Read More »

کسب رتبه برتر توسط غرفه شیلات هرمزگان در نمایشگاه بین‌المللی (IFEX 2024)

درخشش شیلات هرمزگان در نمایشگاه بین‌المللی تهران؛کسب رتبه برتر توسط غرفه شیلات هرمزگان در نمایشگاه بین‌المللی (IFEX 2024) غرفه شیلات هرمزگان در هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت شیلات و آبزیان که از تاریخ ۱۳ تا ۱۶ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، با حضور فعال و چشمگیر، موفق به کسب رتبه برتر شد.

Read More »

دومین نمایشگاه تخصصی کسب‌وکارهای آنلاین، اپلیکیشن‌ها و هوش مصنوعی در مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگو برگزار می‌شود

علی معین، مدیرعامل گروه تجارت اطلاعات کوشا ITG: دومین نمایشگاه تخصصی کسب‌وکارهای آنلاین، اپلیکیشن‌ها و هوش مصنوعی در مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگو برگزار می‌شود رئیس ستاد برگزاری دومین نمایشگاه تخصصی کسب‌وکارهای آنلاین، اپلیکیشن‌ها و هوش مصنوعی در گفت و گو با خبرنگار اخبار نمایشگاه ها اعلام کرد: این نمایشگاه با نام APPEX2025 از تاریخ ۲

Read More »

برگزاری نمایشگاه تخصصی بین‌المللی صنایع آسانسور و پله برقی در شهر آفتاب

نخستین نمایشگاه تخصصی بین‌المللی صنایع آسانسور، پله برقی، بالابرها و نقاله‌ها از تاریخ 26 تا 29 دی ماه 1403 در محل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب برگزار می‌شود. به گزارش پایگاه خبری اخبار نمایشگاه ها، این نمایشگاه با حضور شرکت‌های برجسته داخلی و بین‌المللی فعال در حوزه آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله‌ها و قطعات و تجهیزات

Read More »

پیش ثبت‌نام بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی ورزش و تجهیزات ورزشی (SPORTEX) + لینک

پیش ثبت‌نام بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی ورزش و تجهیزات ورزشی (SPORTEX) پیش ثبت‌نام بیست‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی ورزش و تجهیزات ورزشی (SPORTEX) آغاز شد. به گزارش پایگاه خبری اخبار نمایشگاه ها، این رویداد از تاریخ 18 تا 21 خرداد 1404 به همت شرکت نمایشگاهی میلاد نور با شعار “نوآوری‌های ورزشی برای توسعه و سلامت” در محل

Read More »