نمایشگاه ها

لوگو
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کیفیت فرش های ماشینی بهشتی در حد فرش های دستبافت عرضه می شود

محمد بهشتی نهند مدیرعامل «فرش بهشتی» :کیفیت فرش های ماشینی بهشتی در حد فرش های دستبافت عرضه می شود
فرش بهشتی با کارخانه ها و فروشگاه های متعدد سراسر کشور در خدمت مردم

گروه تولیدی بازرگانی فرش بهشتی با برند فرش بهشتی با برخورداری از یک واحد طراحی فنی و تخصصی و پیشرفته و دو واحد طراحی وکارخانه تولیدی فعال انواع فرش ماشینی تحت مالکیت خود و هفت واحد تولیدی تحت اجاره بلند مدت و نیز ده شعبه ی فروشگاهی فعال و پنجاه و هشت نمایندگی فروش در استان ها و شهرستان های کشور به طراحی و تولید و فروش انواع فرش ماشینی اشتغال دارد.
اقتصاد و نمایشگاه در حاشیه نمایشگاه فرش با محمد بهشتی نهند مدیرعامل شرکت فرش بهشتی گفت وگویی انجام داده است:
ضمن معرفی خود، در مورد فعالیت شرکت توضیح دهید که در چه زمینه ای فعال است؟
محمد بهشتی نهند مدیرعامل فرش بهشتی هستم. این شرکت با نام شرکت تولیدی بازرگانی فرش بهشتی تبریز ثبت شده اما با نام تجاری فرش بهشتی فعالیت میکند.
همچنین این گروه تولیدی بازرگانی با ایجاد کارگاه های فرش دستبافت در مراکز روستایی کشور در زمینه ی طراحی و تولید (بافندگی) انواع فرش های دستبافت فعالیت می کند.
از سوی دیگر، گروه تولیدی و بازرگانی فرش بهشتی با مدیریت نه واحد تولیدی در سراسر کشور سهم به سزایی در تولید انواع فرش ماشینی کشور دارد و نیز با برخورداری از کارگاه های فعال قالی بافی به عنوان تولید کننده ی انواع فرش های دست بافت فعالیت دارد.
در مجموع فرش بهشتی به عنوان تولید کننده ی انواع فرش های منحصر به فرد ماشینی و دستبافت از ظرفیت تولید مناسبی در سراسر کشور برخوردار است.
در زمینه صادرات نیز فعالیت دارید؟
فرش بهشتی تقریبا سی درصد محصولات تولیدی شامل فرش های ماشینی و دستبافت خود را به سایر کشورها صادر می نماید .
دستاوردها و ویژگی های فرش بهشتی شامل چه مواردی است؟
فرش بهشتی با توجه به استراتژی های توسعه محورخود، از تکنولوژی به روز دنیا در تولیدی خود استفاده می نماید ودر تولید فرش ماشینی همگام با پیشرفت و نوآوری جهانی در این رشته فعالیت دارد . با ایجاد واحد آر اند دی و تحقیق و توسعه سعی دارد تا باتوجه به سلائق آحاد مردم کشور و سراسرجهان فرش های متنوع با طراحی های بسیار خاص و ویژه و جدید و با کیفیت عالی و سلامت محور و با دوام تولید و به مشتریان خود عرضه نماید.
در نمایشگاه فرش از چه محصولاتی رونمایی کرده اید؟
فرش بهشتی همواره در صدد است که تولید فرش های ماشینی دارای نوآوری باشد. در فرش هایی که در نمایشگاه بین المللی رو نمایی میگردد از مواد اولیه عالی و درجه یک متناسب با استانداردهای جهانی و تراکم و تعداد شانه متناسب سازی شده جهت بهبود کیفیت و الیاف اکریلیک استفاده شده است که از دوام بسیار بالایی در برابر عوامل محیطی، ماندگاری بسیار بالا، دوام در برابر نور خورشید، مقاومت در برابر حرارت برخوردار است.
این فرش ها شبیه فرش های دستبافت میباشند و نسبت به همه فرش های ماشینی موجود در بازار از عمر بیشتری برخوردار میباشند و نسبت به همه ی فرش های ماشینی موجود در بازار از عمر بیشتری برخوردار و نیز زیبایی بسیار خاصی دارند.پس از تولید چندین بار شست و شو شده و پرداخت میگردند و با ظرافت کاری های خاص توسط دست جلوه بسیار زیبایی دارند.
چه خدماتی جهت جلب رضایت مشتری دارید؟
گروه تولیدی و بازرگانی فرش بهشتی، مشتری محوری را به عنوان مهم ترین خط مشئ توسعه ای خود برگزیده است و بدین منظور دارای اداره امور مشتریان و واحد بررسی مشتری سی آر ام است و سعی دارد تا با حفظ ارتباط دوسویه با مشتریان خود، در حفظ رضایت مشتریان و بهبود روابط با مشتری تلاش نماید و انتقادات، پیشنهادات و نظرات مشتریان را به عنوان سرمایه ارزشمند جهت بهبود کیفیت محصولات و ارائه خدمات به کار گیرد.
فرش بهشتی در بیان مشخصات دقیق محصولات و صداقت محوری مشاوره تخصصی و فنی لازم را نیز به مشتریان خود برای خرید بهتر و درست تر و مناسب ارائه می نماید.
وضعیت اشتغال زایی در واحدهای شما به چه صورت است؟
فرش بهشتی در سال 1400 یکصد نفر را در بخش تولید واحد های تولیدی، کارخانجات و 160 نفر را در بخش کارگاه های بافندگی فرش دستبافت و شصت نفر را در بخش فروشگاهی و اداری خود جذب نموده است ودر مجموع گروه تولیدی بازرگانی فرش بهشتی یک هزار نفر را در پروسه های تولیدی کارخانجات تحت مالکیت و قرار دادی خود و نیز 320 نفر را در امور اداری و فروشگاهی شعبات خود و 220 نفر را در نمایندگی های فروش خود در سراسر کشور تحت حمایت و اشتغال دارد.
همچنین با اجرای طرح های توسعه ای در تولید و ایجاد فروشگاه ها و شعبات و نمایندگی های فروش جدید برای سیصد نفر اشتغالزایی جدید خواهد شد.
به نظر شما مهمترین چالش ها و انتظارات صنعت فرش از مسوولان چیست؟
صنعت فرش نیاز بسیار مبرم و ضروری به حمایت دارد تا توجه جدی به این صنعت به عنوان جایگزین مهمی برای صادرات نفتی صورت گیرد. حمایت از صنعت فرش کشور باعث ارز آوری بسیار مناسبی می شود و لازم است که با اصلاح قوانین گمرکی، صدور مجوزها، حمایت های نوآورانه و سطح دانش، اصلاح قوانین مالیاتی، تسهیل و رفع موانع تولید، تخصیص اعتبار منابع ریالی و ارزی برای واحد های تولیدی فرش و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت مناسب به آحاد مردم برای خرید فرش، از این صنعت حمایت شود. و موجب کاهش مشکلات فعالان این صنعت و رشد تولید شود.
جوانان چگونه می توانند به صنعت و تولید فرش وارد شوند؟
کارآفرینان علاقه مند به این صنعت برای ورود به این صنعت باید شناخت کاملی از روند و فرآیند های تولید فرش داشته باشند ودر این حرفه و صنعت دارای تجربه و تخصص باشند و از بازار فرش کشور و بازارهای جهانی و علائق و سلیقه های مشتریان و رقبا اطلاع مناسب و لازم را داشته و از سرمایه مناسبی نیز برخوردار باشند.
ریسک در این صنعت بسیار بالاست زیرا سیاست های اقتصادی دولت، تحریم ها و تصمیم های کلان واحد های بازرگانی کشور، نگاه های سلیقه ای مسوولان کشور در نوسانات بازار فرش و نیز صادرات این محصول تاثیر گذار است و می تواند نتیجه و فضای کسب وکار را تغییر دهد و کارآفرینان باید به درستی ریسک را مدیریت کنند.